Ne oynuyorsunuz?

Days Gone'ı oynadım kendini tekrar etmese çok daha iyi bir oyun sayılabilirdi. The ısle ile ilgili deneyimini benimle paylaşır mısın?

The Isle istediğimiz dinozor olarak oynamamıza olanak sağlayan MMO bir oyundur.
Türklerin az olarak oynadığı bir oyun, genellikle yabancı insanlar var, dünyanın her yerinden.
Dil geliştirmek ve dünyanın farklı yerlerinden arkadaşlıklar edinmek için, hem oynanış hem sohbet bakımından çok keyifli ve kaliteli bir yapım.
Genel olarak meşhur olan sunucular: The River den, New beginnings, Noobz gibi sunuculardır.
Oyunu açıp play tuşuna bastığınızda karşısınıza Asya sunucuları gelir ama arama kısmına sunucu isimlerini yazıp Enter'a basarak Refresh yapıp arattığınız sunucuyu bulabilirsiniz.
Oyun hem legacy hem evrima olarak geçen iki sürümü var, betalar kısmında Steam'de Evrima'yı seçerseniz en gelişmiş sürüm odur, legacy güncelleme almayı bıraktı ve yapımcılar Evrima'ya yoğunlaştı, evrima daha gelişmiş ama dinozor sayısı az, hala güncelleme almaya devam ediyor, Legacy ise geliştiricilerin geliştirmeyi bıraktığı bir sürüm ama oyunu oynayan birçok kişi Legacy'de oynuyor, hem dinozor çeşitliliği hem de oynanış bakımından biraz daha keyifli bana göre.
Oyunda genel olarak Survival ve sandbox sunucuları ağırlıklı, Sandbox'ta sunucularda olmayan dinozorlarla vs. girip istediğiniz gibi diğer oyuncularla Fight'a girebilirsiniz.
Survival bildiğimiz klasik hayatta kalma kısmı, juvenile olarak başlıyoruz oyuna ve avlanarak, su içerek, büyük dinozorlardan kaçarak hayatta kalmaya çalışıyoruz, global chatte şu tür yazılar olur: SE for Sucho egg gibi. SE yazarak cevap verirseniz, yazıyı yazan arkadaş size davet isteği gönderir ve yumurta'dan başlarsınız, yani hatchling (en küçük) olarak başlarsınız, sonra juvenile olana kadar yuvadan beslenirsiniz.
Her sunucunun Discord adresi vardır, Discord sunucularına girerek hem oyunda olmayan dinozorları sunucu balance'larıyla alabilir hem de sunucu kurallarını okuyabilirsiniz.
The River Den favori sunucum, gelirsen beklerim. :D

Hocam çok boş vaktiniz varsa cyberpunk veya skyrim modlayın ben ne zaman başlasam hayattan 2 ay kendimi soyutluyorum 😄

4. kez Witcher 3 oynuyorum. (3. Kaydım deprem sırasında silinmiş galiba) Basit kombat sistemi ve Triss'e hastayım (Oyun adına söylüyorum)

Bu aralar Rainbow Six Siege'de multiplayer açlığımı giderirken, Hogwarts Legacy'i bitirmeye çalışıyorum. Arada kafa dağıtmak amacıyla Ghost Recon Wildlands'e giriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı