Ne tarz içerik üretmeli?

keremaboy

Decapat
Katılım
15 Ocak 2021
Mesajlar
77
Çözümler
1
Yer
Bursa
Merhabalar bu aralar çok fazla boş vaktim oluyor ve bu boş vakitte sosyal medyada içerim üretmek istiyorum. Hedefimde kullanıcı ile daha yakın olabileceğimi düşündüğüm TikTok ve Instagram platformları var fakat farklı platformlarda olabilir. Sizce ne tür içerim üretmeliyim hedefim kullanıcı ile yakın bir ilişki kurabilmek mümkün olduğunca arkadaşça bir ortam oluşturabilmek, sürekli bir içeriğe bağlı kalmadan örneğin güldüğüm bir şeyi, bir konu hakkında fikirlerimi paylaşabilmek. İlgilendiğim alanlar; sıkıldığımda ara sıra öylesine videolar ediliyorum arkadaş çevremde edit yapılması gerekiyorsa ilk ben gelirim akla. Teknolojideki gelişmeleri elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum, bilgisayarlardan donanımsal ve yazılımsal olarak iyi diyebileceğim bir seviyede anlarım Premiere Pro ve Photoshop bilgim var çok iyi olmasa da bir şeyler ortaya çıkarabilirim. Az biraz web tasarım bilgim ve yazılıma ilgim var bunun dışında fazla olmasa da kitap okurum dizi film izlerim özellikle fantastik/mitolojik kitaplara dizi filmlere ilgim var. Diyeceklerim bu kadar ne tür içerik üretebilirim, tavsiyeleriniz neler cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Ayrıca fazla olmasa da oyunda oynarım. Daha çok hikaye ve oynanış tarafı ile ilgilendiğim için neredeyse hiç Online geçmişim yok. Birkaç kez CS:GO oynamıştım sadece.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bionluk gibi sitelerde freelancer olabilirsin. Video editi, logo tasarım vb yaparsan hızlı bir şekilde tanınabilirsin. Oradan aldığın para ile sayfalara reklam vererek (sayfayı kitlene göre seç) Instagram hesabını büyütürsün. Daha sonra oradan da ilerlerdin mi TikTok ve daha sonra YouTube ile devam edersen bayağı iyi işler çıkartabilirsin.
Eğer bu yöntemle de olmadıysa TikTok aç ve bir yerlerini, salla her gün 10K garanti :d
 
Oyun içerikleriyle ilerleyeceksen bence YouTube ama daha çok 20 saniyelik falan videolar çekeceksen TikTok yönelmen daha iyi olur bence.

Oyun içeriğinden ilerlemeyi düşünmüyorum. Daha çok dediğiniz gibi kısa videolar ve fotoğraflar tarzında içerik üretmek istiyorum. Teşekkürler.
Bionluk gibi sitelerde freelancer olabilirsin video editi logo tasarım vb yaparsan hızlı bir şekilde tanınabilirsin oradan aldığın para ile sayfalara reklam vererek (sayfayı kitlene göre seç) Instagram hesabını büyütürsün daha sonra oradan da ilerlerdin mi TikTok daha sonra YouTube ile devam edersen bayağı iyi işler çıkartabilirsin.
Eğer bu yöntemlede olmadıysa tiktok aç ve biryerlerini salla hergün 10K garanti :d
Yaşım 18 altı olduğu için bankalarda kart çıkaramıyorum malesef daha doğrusu çıkarabiliyorum fakat aile onayı gerekiyor ailemde onay vermiyor papara vs ile para çekebileceğim bir sitede bulamadım henüz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı