Ne yapacağımı bilmiyorum

bulkaesthetics

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, benim adım Mevlüt kağan. Kafam gerçekten çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum, bana yıllardır senden bir şey olmaz, aptalsın dediler. Sanırım artık bu bilinç altına işlemiş durumda. Ne yapmak istersen yapayım yapamıyorum, hep olumsuz düşünüyorum. Daha bir işe başlamadan onun olumsuz halini düşünüyorum. Evet şimdi asıl konuya gelelim, ben ilkokulda başladığımdan beri hiç ama hiç okula alışamadım yani pek ortama ayak sağlayamadığım, hep yalnızdım ve benimle ilgilenen yoktu, hep işleri kendim yapmaya çalışıyordum, gel git zaman liseye geldim ve nedense yine aynı duygular içerisindeydim, oraya ait olduğumu hissetmiyordum, tabii bende doğal olarak dersleri saldım daha doğrusu ben ilkokul dahil olmak üzere hiçbir zaman doğru düzgün tek başıma 1 saat bile ders çalışmamıştım. Lise 1'de ağır şekilde depresyona girdim, neden çünkü ne yapacağımı bilmiyordum. Bir şekilde lise 1'i geçmeyi başardım. Bu 3 aylık tatilde fitness ile tanıştım ve hayatımda hiç olmadığı kadar Fitness'dan zevk aldığımı fark ettim, hedefimi fitness üzerinden çizmeye karar verdim fakat ne mesleği yapacağım bulmadım, işin özü okulu bırakıp Fitness'a odaklamak istiyorum. Daha aileme bir şey söylemedim, onlar sağlık meslekte okuduğum için bir meslek sahibi olacağımı düşünüyor fakat yanılıyor, zaten ben sağlıkçı olmak istemiyorum, ben spor yapmak istiyorum. Peki neden okulu bırakmak istiyorum? Sebebi ise hiç benlik olmaması, ne arkadaş ortamı iyi ne de öğretmeni iyi, tabii bazı öğretmen çok iyi fakat bazıları da kötü. 10 yıllık okul hayatım boyunca hep dışladım hep aptal yerine kondum ve artık hiçbir şey yapamaz hale geldim, tek yaptığım dediğim gibi keyif aldığım fitness. Evet okulu bırakmak aptalca gözükebilir fakat ben hiç zevk almıyorum, okula gidip hiçbir şey öğrenmeden eve gelip spor yapıp uyuyorum, yani anlamsız ve boş geçiyor. Burada hayatımın ufacık bir kısmını anlattım, evet belki anlamsız şeyler yazmış olabilirim fakat içimi dökmek istedim, benim yazdığım şeyleri okuduğunuz için size çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şu mentaliteden bir çıkın, millet size aptal salak dediyse siz o şekilde olmuyorsunuz, siz böyle yaparak onu diyenleri haklı çıkarıyorsunuz. Onları şaşırtmanız gerekiyor, mesela üniversite kazanacaksınız, dil öğrenip dil sınavını geçeceksiniz, kendinize kariyer çizeceksiniz sonrada o size aptal salak diyenler bunları nasıl yaptın diyerek *Aptal/Salak*tan akıl alacaklar. Üzmeyin kendinizi okulunuzuda bırakmayın güzel bir üniversite kazanın üniversitede zaten fitness yaparsınız.

Kardeşim 3 yıldır spor yapan biri olarak söylüyorum öyle bir hata yapma lise 3'te spora başladım supplementlere beslenmene güç yetmez bir iş sahibi olman ve akşamları sporuna odaklanman daha mantıklı olur. Bende senin duygularını yaşadım şu an üniversite okuyorum supplementleri bıraktım sadece tavuğa güç yetmiyor iş sahibi olmak için okuyorum şu anda spor hala ilk amacım ama onu beslemek için mesleğe ihtiyacım var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı