Ne yapmalıyım?

Ahmetty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı fakat uzak mesafe olduğumuz için yanına gidemeyeli 2.5 ay oldu, normalde ayda bir gidiyorum. İkimizinde hataları olsa da birbirimizi affettik ve ilişkiye devam ediyorduk fakat 4 5 aydır her gün bir bahane bulup kavga çıkartıyor sadece reel konuşurken iyi davranıyor. Ben de onu sevdiğim için katlanıyorum ama son zamanlarda beni daha fazla milletle kıyaslamaya başladı arabayla yanına gitmediğim için de benden ayrıldı. Böyle anlatınca garip geliyor ama böyle bir kız değil. Çok boş sebepten ayrıldığını düşünüyorum ve yaklaşık 10 gün önce de erkek arkadaşı ve 2 kız olmak üzere buluşmak istediğini söyledi ben de izin verdim(normalde erkekle buluşmasına kesinlikle izin vermiyorum fakat beni sıkma dalıyorsun dediği için verdim) sonra aradım tamam dedim bana sevgilim de o zaman demiyorum deyip yüzüme kapattı çocuğun yanında. Genel olarak durum böyle siz ne diyorsunuz. Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Bu arada iyiyken çok iyi bir kız ama 1 gün iyi 1 gün kötü anlamadım gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senden sıkılmış gibi. Yaşlarınızı bilmiyorum ama senin niyetin ileriye taşımaksa bu kızdan olmaz. Takılıp geçmek istiyorsan istediğin kadar oyalan, ama kafana takma ve umursama. O yanaşırsa adım at, bir şeyler için kovalayan sen olma.

Senden sıkılmış gibi. Yaşlarınızı bilmiyorum ama senin niyetin ileriye taşımaksa bu kızdan olmaz. Takılıp geçmek istiyorsan istediğin kadar oyalan, ama kafana takma ve umursama. O yanaşırsa adım at, bir şeyler için kovalayan sen olma.
Yaşlarımız 20 aslında ikimiz de ciddi düşünüyorduk ama dediğiniz gibi sanırım sıkıldı,bu zamana kadar hep ben yazdım bundan sonra yazmamakta kararlıyım, onun için her şeyi yapsam da yine bencil oldum adam olamadım :) derslere falan odaklanmaya çalışıcam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı