Ne zaman bilgisayar toplamalıyım?

TheDream

Centipat
Arkadaşlar 5 ay bir işte çalışıp sistem toplamaya karar verdim ve bu ayın 25'inde 6500 TL'lik bir sistem toplayacağım. Sizce sistemi bu ay mı toplamalıyım taksitle, yoksa Haziran ayında mı toplamalıyım? duyduğuma göre yeni nesil ekran kartları ve yeni nesil Ryzen işlemciler çıkacakmış, şu an toplamak ne kadar mantıklı olur? Fikrinizi merak ediyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de en kısa zamanda toplamak. Doların düştüğünü hiç görmedik aksine arttıkça artıyor. Ben de bu ay içerisinde toplayacağım inşallah

Dövizi %100 bilemeyeceğimiz gibi bu sorunun da cevabını bilemeyiz. Haziran ayında özel günler var mı bilmiyorum yoksa şuan alman daha mantıklı olabilir. Son 5-6 yıldır ne zaman bir şeyler beklense hep olumsuz yönde etki oldu. Çünkü gündem artık bu. Gündemin ne olduğunu söylemeye yok..

1.5 ay önce tahmini bütçem ile rtx 2060 x r5 3600 olacak şekilde sistem toplarken şimdi işlemciden kısmam gerekiyor. Geçe kaldıkça fiyatlar artıyor, al gitsin.

Elindeki parayı dövize çevir, kurlarla bir işin kalmamış olur. Sonra acele etmeden listendeki parçaları takibe alıp mağazaların indirim günlerini takip et. Bu şekilde toplarsan emin ol listendeki parçaların en az 1-2 tanesini daha yüksek model alabilirsin. Ben geçen Kasım bu şekilde topladım indirimler sayesinde. Listemdeki RX 570 vardı ve yerine RX 590 alabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı