Ne zaman bilgisayar toplamalıyım?

TheDream

Centipat
Arkadaşlar 5 ay bir işte çalışıp sistem toplamaya karar verdim ve bu ayın 25'inde 6500 TL'lik bir sistem toplayacağım. Sizce sistemi bu ay mı toplamalıyım taksitle, yoksa Haziran ayında mı toplamalıyım? duyduğuma göre yeni nesil ekran kartları ve yeni nesil Ryzen işlemciler çıkacakmış, şu an toplamak ne kadar mantıklı olur? Fikrinizi merak ediyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 5 ay bir işte çalışıp sistem toplamaya karar verdim ve bu ayın 25'inde 6500 TL'lik bir sistem toplayacağım. Sizce sistemi bu ay mı toplamalıyım taksitle, yoksa Haziran ayında mı toplamalıyım? duyduğuma göre yeni nesil ekran kartları ve yeni nesil Ryzen işlemciler çıkacakmış, şu an toplamak ne kadar mantıklı olur? Fikrinizi merak ediyorum, şimdiden teşekkürler.
2 ay önce 120 GB SSD almayı düşüyordum. 100 TL fiyatı vardı. Şimdi 180 liradan başlıyor.

En kısa sürede toplamak iyi olur parça fiyatları her gün artıyor İncehesap'ın gaming gecesi (cuma günü) indirimlerine bakabilirsin

İncehesap benim için tam bir muamma. Bir sürü şikayet var , sağlam alışveriş yapanlar da var onlar da bende sorun çıkmadı ama mesuliyet kabul etmem diyor. Kafalar çok karışık 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı