Neden 1.Dünya savaşındaki Türkiye'yi anlatan bir oyun yok?

Battlefield 1'de vardı. Onu da yalan yanlış anlatmışlar zaten. Oynanışı zevkli olduğu için oynadım senaryo modunu. Onun dışında kesinlikle ciddiye alınacak yanı yok. Oyunlardan, filmlerden tarih öğrenmeye çalışmayın arkadaşlar.
 
Sadece nazi nazi nazi başka bir şey yok, CoD osmanlı diye bir oyun çıkabilir bence en çok oynanan CoD bile olur. Uzun soluklu bir oyun emirleri Atatürk'ten aldığımız bir oyun o zamanki zorlugumuzu anlatan bir oyun neden yok?

Call of Duty eski serileri dışında (onlarda ucuz olduğu için) Türkiye de satmayan bir seri her oyunu 500 600 lira olduğu için pek alan yok adamlar buna rağmen TR pazarına oyun mu çıkaracaklar zaten? Ayrıca osmanlı oynamak istemez bir alman veya Amerikan.
Adamlar CoD osmanlı diye oyun çıkarıp 1.dünya savaşını anlatsalar bizim tarihten bir haber vatanperver gençlerimiz "osmanlı niye savaşı kaybediyor bunlar Türk düşmanı hüloğğğğğ" diyerek adamları bir ton topa tutarlar.

Oyun yasaklanır bir de TR de.
 
Oyun ismine patladım. CoD : Osmanlı. Random atardım ama uygun değil. Hem CoD satışlarına bakarsan Türkiye pazarı için o oyunu alacak Türkiye'de çok az kişi var. Çoğu da korsan oynar. Ben de Rainbow'da kaç senedir Türk operatör bekliyorum gelmiyor.
 
BF1 var, Çanakkale Savaşı'nı sunuyor. Bir cephe daha vardı hangisi unuttum.
 
1.Dünya savaşında Nazi yoktu? Savaştan 20 yıl sonra falan kuruldu Nazi partisi.

Kendi tarihleri varken bizim tarihimizi anlatmazlar, biz oyun çıkartmadıkça unut bu fikri. İlgi çekici değil diğer milletler için. Tükler için CoD çıkartmaları lazım. Kazanç elde edemezler.

Ben hep nazi konu alınıyor diye nazi dedim.
 
İlla oyunun ismi CoD: Osmanlı olmasına gerek yok tarih acısından da yapabilirler sadece Türkiye'ye da osmanlıyı özel olarak anlatamaz übür CoD serileri de böyle almanları oldukca gömdüler.
 
Bunu neye dayanarak söylüyorsun? ABD'liler de baylıyordu Osmanlı olarak oynamak için. Ya hepsini geçtim ülkede gençlerin oyun alacak parası yok, sadece TR pazarına hitap eden oyun mu en çok satan olacak?

Herkes zevk için oyun oynar osmanlıyı anlatan bir oyun zevk verir bence. ABD liler neden oynamasın ki güzel işlerlerse.
 

Geri
Yukarı