Nasıl yani hocam zaten her pikselin hafızası ayrı değil mi sorun olacağını hiç düşünememiştim bundan dolayı. Hem de OLED yanığını kontrol altına almak daha kolay olmaz mı?
Boyut yetersiz geliyor sanırım.Uzun yıllar 19” monitör kullandım 24” en azından tolere edilebilirdi. Bana 27” ekranlar aşırı büyük geliyor. OLED teknolojisi de çok ilgi çekici. Neden 24” paneller üretilmiyor OLED'ler için?
Nasıl yani hocam zaten her pikselin hafızası ayrı değil mi sorun olacağını hiç düşünememiştim bundan dolayı. Hem de OLED yanığını kontrol altına almak daha kolay olmaz mı?Boyut yetersiz geliyor sanırım.
Nasıl yani hocam zaten her pikselin hafızası ayrı değil mi sorun olacağını hiç düşünememiştim bundan dolayı. Hem de OLED yanığını kontrol altına almak daha kolay olmaz mı?
Hayır 240hz olan bir sürü oled 14-16 inç monitörşü laptop da var. İstenilse yapıalbiliyor demek ki.O oled'ler max 120hz oluyor?
Hayır 240Hz olan bir sürü OLED 14-16 inç monitör de var.
Hmm onu bilmiyordum teşekkürler bilgi için eyvallah hocamHocam o OLED'lerde HDR falan yok, parlaklıkları az ki yanma olasılıkları düşük. Onlar tam OLED kapasitesine sahip değil? O 240Hz'ler yarı OLED. Her şeyi sınırlandırılmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.