Çözüldü Neden 27 inç altı Gaming OLED monitör yok?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

joyksz

Centipat
Daha fazla  
Uzun yıllar 19” monitör kullandım 24” en azından tolere edilebilirdi. Bana 27” ekranlar aşırı büyük geliyor. OLED teknolojisi de çok ilgi çekici. Neden 24” paneller üretilmiyor OLED'ler için?

Çözüm
Nasıl yani hocam zaten her pikselin hafızası ayrı değil mi sorun olacağını hiç düşünememiştim bundan dolayı. Hem de OLED yanığını kontrol altına almak daha kolay olmaz mı?

Hocam çok zor oluyor 24 inchde OLED üretmek. Küçük panelde hata payı yüksek, o OLED piksellerin her biri kendi ışığını veriyor arkada LCD falan yok yani. 24 inch OLED olsa 27'den daha pahalıya satılırdı emin ol.
Nasıl yani hocam zaten her pikselin hafızası ayrı değil mi sorun olacağını hiç düşünememiştim bundan dolayı. Hem de OLED yanığını kontrol altına almak daha kolay olmaz mı?

Hocam çok zor oluyor 24 inchde OLED üretmek. Küçük panelde hata payı yüksek, o OLED piksellerin her biri kendi ışığını veriyor arkada LCD falan yok yani. 24 inch OLED olsa 27'den daha pahalıya satılırdı emin ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır 240Hz olan bir sürü OLED 14-16 inç monitör de var.

Hocam o OLED'lerde HDR falan yok, parlaklıkları az ki yanma olasılıkları düşük. Onlar tam OLED kapasitesine sahip değil? O 240Hz'ler yarı OLED. Her şeyi sınırlandırılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı