Neden Android, iOS'ten daha iyi diyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
NFC ile ödemenin Apple Pay ile kısıtlı olması gibi eksi yanları var. Hem iPhone hem de OnePlus kullanıyorum ve Android cihazıma sadece NFC ile ödeme yaparken bakıyorum. İhtiyaçlarınıza göre ikisinin de artı ve eksi yönleri var.
Bu Apple'in değil Türkiye'nin bir problemi. BDDK'nin saçma istekleri olmasa böyle bir sorun yaşanmazdı.

İnsanların kullanışlarından dolayı çoğunlukla Android seviyorlar.(biraz da imkandan dolayı)
Ama ben iOS daha çok seviyorum çünkü sade kullanımı, sağlam güvenliği, çoğu şeyi basitleştirmesi gibi özellikleri beni cezbediyor.

Android açık kaynak kodlu olduğu için sizi serbest bırakıyor fakat Apple tarafı öyle değil Android kadar serbest değilsiniz.

Valla bence diyen adam da haklı. İphone 5 ve öncesi uygulama desteği bakımından erken çöp oldu.
Hocam şuan P30 model telefonum var daha üst model olarak P50 çıktı sadece ve yeni Android sürümü cihazıma gelmeyecek. İphone'larda ise İphone 13 çıktı, bi zahmet İphone 5,6'ın yavaştan desteğini kessinler. Ayrıca Apple kaynaklı bir durumda değil, telefonların teknik gücü artık belirli uygulamaların yeni teknolojilerine yeterli olmuyor.

Parası olmayan iOS; daha doğrusu Apple cihazlara laf atma peşinde zaten :) iOS stabilite açısından en iyisidir. MIUI, Realme UI, Saf Android, ColorOS, OneUI falan bunlar boş iş. iOS kalitesi hiçbirinde yok. Şu ana kadar bütün kullandığım telefonlar Android'di ve hâlâ kullandığım cihaz Android ama param olduğu gibi iOS bir cihaza geçeceğim. Güncelleme geldikçe ölen arayüz ve işletim sistemi kullanmak istemiyorum :)

Hocam cihazlar 8 yıl güncelleme aldı. Bir de o cihaz biraz eski sayılmaz mı?

iPhone 5 en son iOS 10 almadı mı? iOS 10 2020 çıkışlı değil. O zamanki Android'ler de eski ama uygulama desteği hala iş yapıyor. Mağazada olan kuruluyor en azından Android bilmem kaç lazım demiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı