GG PLAYER
Hectopat
Yani demek istediğim de o.Hocam bazı APK dosyalarında da virüs oluyor ama. iPhone'lara da kolay kolay virüs bulaşmaz.
Yani demek istediğim de o.Hocam bazı APK dosyalarında da virüs oluyor ama. iPhone'lara da kolay kolay virüs bulaşmaz.
Bencil, pahalı, gereksiz, ömrü kısa.
Aslında Apple'ın problemi. 3. taraf uygulamalara NFC ile ödeme için izin vermiyor. Türkiye'ye Apple Pay gelse bile Maximum Mobil ile ödeme yapılamaz. Şimdiden üçüncü taraf uygulamalara izin verilseydi Maximum Mobil gibi uygulamaları kullanabilirdik. Bunun için Apple Pay şart değil.Bu, Apple'ın değil, Türkiye'nin bir problemi. BDDK'nin saçma istekleri olmasa böyle bir sorun yaşanmazdı.
APK indirebildikleri için.
Android açık kaynak kodlu olduğu için sizi serbest bırakıyor fakat Apple tarafı öyle değil Android kadar serbest değilsiniz.
Bunun sorumlusu bilinçsiz kullanıcı, Android değil. Yüzyılın değişmez lafıdır zaten bu.Hocam ama bazı APK dosyalarında da virüs falan oluyor. Sonra da telefona virüs bulaşıyor. Ama Apple'a kolay kolay virüs bulaşmaz.
Aynen hocam ama bazıları anlamıyor.Hocam şuan P30 model telefonum var daha üst model olarak P50 çıktı sadece ve yeni Android sürümü cihazıma gelmeyecek. İphone'larda ise İphone 13 çıktı, bi zahmet İphone 5,6'ın yavaştan desteğini kessinler. Ayrıca Apple kaynaklı bir durumda değil, telefonların teknik gücü artık belirli uygulamaların yeni teknolojilerine yeterli olmuyor.
Kardeşim çete savaşı başlatacak bir konu bu ama özetle ikisi de kendince iyidir. İkisinin de amacı kullanıcı memnuniyetidir ve bunu yerine getirir. Millet kendi markasıymış gibi savunması da inandırıcı değil. Param olsa iOS deneyimlemek isterdim. Türkiye ekonomisinde sorgulamak lazım.Bazı insanlar var sürekli iOS çöp falan diyorlar. Halbuki ben iOS ve iPadOS kullanmış biri olarak söylüyorum ki Apple ürünleri çok güzel. Tamam daha önceden Android de kullandım ama iOS daha rahat ve kullanışlı. Bence neden iOS'u, iPhone'u falan hiç sevmiyorlar anlayamıyorum. Adamın biri iPad 2 almış yıllar önce. Sırf iPad gücelleme almıyor diye Apple kötü diyor. Yahu iPad 2'nin çıkış tarihi 2011, yıl olmuş 2022. Daha ne güncellemesi bekliyorsun ki? Bir de iOS 15'i 512 MB RAM ile çalışmasını isteyen arkadaşlar var. Ben gerçekten anlamıyorum. Peki sizin fikriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.