Hocam ama ister istemez de virüs girebiliyor. Bence iOS'un serbest olmaması çok iyi.Bunun sorumlusu bilinçsiz kullanıcı, Android değil. Yüzyılın değişmez lafıdır zaten bu.
Hocam ama ister istemez de virüs girebiliyor. Bence iOS'un serbest olmaması çok iyi.Bunun sorumlusu bilinçsiz kullanıcı, Android değil. Yüzyılın değişmez lafıdır zaten bu.
İster istemez diye bir şey yok. Nasıl bilgisayarda antivirüsü eksik etmiyorsan (Bilinçliysen yine gerek yok.) telefonda da eksik etmeyeceksin.Hocam ama ister istemez de virüs girebiliyor. Bence iOS'un serbest olmaması çok iyi.
Tarayıcı kuramıyorsun ne teknolojisi yahu? Üstündeki fosil safari ile mi gezeceksin?Hocam şuan P30 model telefonum var daha üst model olarak P50 çıktı sadece ve yeni Android sürümü cihazıma gelmeyecek. İphone'larda ise İphone 13 çıktı, bi zahmet İphone 5,6'ın yavaştan desteğini kessinler. Ayrıca Apple kaynaklı bir durumda değil, telefonların teknik gücü artık belirli uygulamaların yeni teknolojilerine yeterli olmuyor.
İster istemez diye bir şey yok. Nasıl bilgisayarda antivirüsü eksik etmiyorsan (bilinçliysen yine gerek yok) telefonda da eksik etmeyeceksin.
Hocam aslında ben arkadaşımla bu konu yüzünden küstük diyebilirim. Tamam Android de güzel. Ben android'e çöp falan da demem. Ama sinir olduğum şey iOS çöp iğrenç falan diyorlar. Birde bunu diyenlerin çoğu hiç iOS kullanmamış kişiler.Kardeşim çete savaşı başlatacak bir konu bu ama özetle ikisi de kendince iyidir. İkisinin de amacı kullanıcı memnuniyetidir ve bunu yerine getirir. Millet kendi markasıymış gibi savunması da inandırıcı değil. Param olsa iOS deneyimlemek isterdim. Türkiye ekonomisinde sorgulamak lazım.
Hocam iPhone 13 çıkmış bir zahmet 5 ve 6'nın da desteğini yavaştan kessinler.iPhone hem pahalı hemde çoğu uygulamaya desteği yok. Android insana rahat hissettiriyor.
Evet doğru diyorsunuz da ama bazı kullanıcılar bilinçsiz. Apple'a virüs girmesi çok daha zor. Tamam android'de de antivirüs falan kullanırsın da ama apple'da kullanmana pek gerek yok. Zaten kolay kolay da virüs girmez.İster istemez diye bir şey yok. Nasıl bilgisayarda antivirüsü eksik etmiyorsan (Bilinçliysen yine gerek yok.) telefonda da eksik etmeyeceksin.
Evet desteği kesiyorlar ama mesela önceden WhatsApp indirdiğim İpad'e şuan WhatsApp indiremiyorum. Sürüm yetmiyormuş. Apple uzaktan bir güncelleme ile bu sorunu düzeltebilir ama yapmıyorlar.Hocam aslında ben arkadaşımla bu konu yüzünden küstük diyebilirim. Tamam Android de güzel. Ben android'e çöp falan da demem. Ama sinir olduğum şey iOS çöp iğrenç falan diyorlar. Birde bunu diyenlerin çoğu hiç iOS kullanmamış kişiler.
Hocam iPhone 13 çıkmış bir zahmet 5 ve 6'nın da desteğini yavaştan kessinler.
Tamam da bilinçsiz kullanıcı yüzünden Android neden suçlu olsun? Android'in eleştirilecek çok yeri var ancak bu değil.Evet doğru diyorsunuz da ama bazı kullanıcılar bilinçsiz. Apple'a virüs girmesi çok daha zor. Tamam Android'de de antivirüs falan kullanırsın da ama apple'da kullanmana pek gerek yok. Zaten kolay kolay da virüs girmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.