Neden boyum kısa?

15 yaşında 1.70 boyun olup boş yere konu açtığına mı kızayım yoksa arkadaşınla aranda sadece 3 cm olduğu için çok ciddiymiş gibi anlatmana mı? Şu boş konular onaylanmasın artık. Zaten hepsi bu arkadaşın altından çıkıyor.

Ya şimdi kuzen arkadaş kim varsa babasını dedesini dayısını geçiyor ben geçemeyince ben de bir sorun mu var diye düşünüyorum. Annem falan da spor yap uza dayını geçer misin baban kadar olamazsın falan diyor bende de kısa algısı oluşuyor.

Ya şimdi kuzen arkadaş kim varsa babasını dedesini dayısını geçiyor ben geçemeyince ben de bir sorun mu var diye düşünüyorum. Annem falan da spor yap uza dayını geçer misin baban kadar olamazsın falan diyor bende de kısa algısı oluşuyor.

Baban 175 önünde yaklaşık 6 sene var nasıl geçemeyeceksin? Yüksek ihtimalle geçersin ve geçince eline ne geçecek? Şöyle saçma konular açmayı bırak burası boy soracağın bir forum değil. Technopat farkındaysan adı. İlla geçersin diye bir şey de yok yani sende problem olması imkansız. Problemin olsaydı şu an yakın çevremde olan insanlar gibi 14 -15 yaşlarında 140 olan insanlar gibi olurdun.

Baban 175 önünde yaklaşık 6 sene var nasıl geçemeyeceksin? Yüksek ihtimalle geçersin ve geçince eline ne geçecek? Şöyle saçma konular açmayı bırak burası boy soracağın bir forum değil. Technopat farkındaysan adı. İlla geçersin diye bir şey de yok yani sende problem olması imkansız. Problemin olsaydı şu an yakın çevremde olan insanlar gibi 14 -15 yaşlarında 140 olan insanlar gibi olurdun.

Hocam TikTok ve Instagram kızları sağ olsun :D Hepsi ideal erkek 1.85 olmak zorunda veya uzun olmalı gibi bir algı yaratıyorlar.

Genetik olarak şanssız ve daha fazla uzamayacak olabilirsiniz.

Genetik olarak şanslı ama düzgün uyumadığınız, iyi beslenmediğiniz, yeterli egzersiz yapmadığınız için uzamıyor olabilirsiniz.

Genetik olarak şanslı, az çok düzgün uyku-beslenme-egzersiz yapıyor, yine genetik olarak geç boy atacak olabilirsiniz.

Bilek röntgeni çektirip kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Bu boy konularını gördükçe deliriyorum. Devede boy var attada var ama ikisi de binek hayvanı. Ne yapacaksın boyun uzun olmuşsa ne var kısa olmuşsa. M.Ö yaşamıyoruz ki evleneceğimiz kişi fiziksel özelliklerimize göre seçsin bizi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı