Neden Bu Kadar Fazla Windows 10 Sevgisi Var?

Hangisini Daha Çok Seviyorsunuz?

• Windows 7

Oy: 11 14,7%
  • Windows 10

Oy: 64 85,3%

• Oy verenlerin toplamı
    75
Elinde tuttuğun telefonun Android veya IOS'un eski sürüm olduğunu düşün. Nasıl hissediyorsan şuanda günümüz kullanıcıları da onu hissediyor. Daha stabil, daha yeni, daha akıcı ve her zaman kullandığımız programlar Windows 10 ile daha güncel😊👍🏻.
Telefonum zaten eski sürüm. :D Yani bir keresinde güncelleyeyim demiştim hiç bir fark hissetmemiştim yalan yok.

Basit.
Sudan ucuz. 10-25 ₺ civarı lisans anahtarı satılıyor.
Hattâ, kimileri için - HWID korsan aktivasyon - bedâva...

Arkadaşlar Windows 7 güvenlik güncelleştirmesini alamayanlar için Microsoft'un yaptığı mseinstall diye bir uygulama var kullanmanızı öneririm internetle kurulum yaptiktan sonra kullanabilirsiniz ve gayette bilgisayarınızı koruyor ve hiçbir sıkıntısı yok sanki Windows destekleniyor muş gibi indirmenizi öneririm.

Hala güncelleme alsa ve RAM sınırı olmasa XP kullanırdım.
Fakat 7'de XP gibi öldü.
Ek olarak Windows 10 eski bilgisayarlarda da rahat çalışıyor.
2.nesil mobil i3 işlemcili akıllı tahta 30SN içinde kendine geliyor.
Abartıldığı kadar değil o ağırlığı.

Yani anlamıyorum insanlar neden sürekli Windows 10'u öneriyor? Hani tamam diğer sürümlere göre daha fazla özelliği olabilir DX12 falan destekliyor onları anladım da bence yüksek-orta-düşük sistemlerde (çok yüksek değil) Hala Windows 7 kullanılır. Ben Windows 7'nin desteği bitmese hala onu kullanırdım, malum 2020 Ocak'ta bitiyor her şeyi. Yani bir şeyi sırf yeni diye kullanmak saçma değil mi? Yani her zaman en güncelini kullanmak iyidir diye bir şey yok ki? Yani Windows 10'u sırf güncel diye kullanan arkadaşlar afedersiniz ama bana çok saçma geliyor. FPS testlerindebile Windows 7 ile kafa kafaya gidiyor çoğu oyunda. Hani böyle çok yüksek sistemlerde W10 şart olabilir ama diğer sistemlerde eski sürümler hala kullanılabilir.
Fanboyu oldukları için çok seviyorlar.
Hala güncelleme alsa ve RAM sınırı olmasa XP kullanırdım.
Fakat 7'de XP gibi öldü.
Ek olarak Windows 10 eski bilgisayarlarda da rahat çalışıyor.
2.nesil mobil i3 işlemcili akıllı tahta 30SN içinde kendine geliyor.
Abartıldığı kadar değil o ağırlığı.
Eski bilgisayarlarda rahat mahat çalışmıyor ssd yoksa bilgisayar acı çekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı