Neden bu kadar gerginiz?

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı:GTX 1650
İşlemci:İ5 9400F
Bellek:16 GB
Anakart:Biostar - H310MHP
İşletim Sistemi: Windows 11
Sistem Türü:64 bit
Meslek
Öğrenci
Ülkece gerginiz zaten, onu geçelim ama bu forum bence ekstra gergin. Milletin mesajına durduk yere hahaha bırakmalar, aşağılamalar, beddualar, neden böyleyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerginlikten ziyade fazla alınganız. İstediğim kişinin mesajına 'beğenmedim' atabilir ve üstüne hiçbir açıklama yapmayabilirim. Adamın mesajına beğenmedim atıyorsun, seni etiketleyip sebebini soruyor. Birader isteseydim sebebini söylerdim zaten. Sen kimsin de bana hesap sorar gibi beni etiketliyorsun? Değil mi? Sebebini açıklasan zaten mağara adamı gibi cevap vermeye başlıyor. Beğenmedim atıp geçmenin sebebi bu aslında. İyi bir tartışma dönmüyor. Forumun kitle kalitesi fazlasıyla düştü. İki kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar tavsiyeler vermeye çalışıyor. Konu dışına çıktım, geri dönüyorum. Beddua edeni görmedim bu arada. Henüz o kadar gerilemedik. Fakat aşağılamaları görüyorum. Yalan yok, karşımdaki kişinin cahilliği belli bir seviyenin üzerindeyse ben de acımıyorum, zorbalamak farz oluyor orada.

Gerginlikten ziyade fazla alınganız. İstediğim kişinin mesajına 'beğenmedim' atabilir ve üstüne hiçbir açıklama yapmayabilirim. Adamın mesajına beğenmedim atıyorsun, seni etiketleyip sebebini soruyor. Birader isteseydim sebebini söylerdim zaten. Sen kimsin de bana hesap sorar gibi beni etiketliyorsun? Değil mi? Sebebini açıklasan zaten mağara adamı gibi cevap vermeye başlıyor. Beğenmedim atıp geçmenin sebebi bu aslında. İyi bir tartışma dönmüyor. Forumun kitle kalitesi fazlasıyla düştü. İki kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar tavsiyeler vermeye çalışıyor. Konu dışına çıktım, geri dönüyorum. Beddua edeni görmedim bu arada. Henüz o kadar gerilemedik. Fakat aşağılamaları görüyorum. Yalan yok, karşımdaki kişinin cahilliği belli bir seviyenin üzerindeyse ben de acımıyorum, zorbalamak farz oluyor orada.
Yeni beddua aldım o yüzden yazdım.

Gerginlikten ziyade fazla alınganız. İstediğim kişinin mesajına 'beğenmedim' atabilir ve üstüne hiçbir açıklama yapmayabilirim. Adamın mesajına beğenmedim atıyorsun, seni etiketleyip sebebini soruyor. Birader isteseydim sebebini söylerdim zaten. Sen kimsin de bana hesap sorar gibi beni etiketliyorsun?
Kendini niye bu kadar önemli biri sanıyorsun? Konuma/mesajıma sebepsiz yere beğenmedi atarsan sebebini sormaya hakkım var?

Konuya gelecek olursak ben kimsenin kimseye beddua ettiğini görmedim, öyle gerginlikler her yerde olur insanların kendi hali, ama yine de bu forumun ortamından memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı