Neden Casper Alınmaz ?

Bahsedilen konudan iyice uzaklaştın. Söylemek istediğimiz şey güç kaynağından, anakatdan, kasadan, ekran kartından malzeme çalması.
Hayır uzaklaşmadım. Başından beri bunlar nerede üretiliyor diyorum. Halâ da ondan bahsediyorum. O zaman ortada bir sahtekarlık var doğru mu ?

O kadar anlattım hala pin kalitesi mi? Parça mı söküyorlar işlemciden diyorsun. Bu videoda 10:20 de benim sana saatlerdir anlatmaya çalıştığım durum anlatılıyor. Aslında olay aynı marka aynı model olan iki ürünün tam olarak aynı olmadığı. Recep baltaşta anlatamazsa zaten artık bişey demem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işte sahtekarlık mı yapıyor firmalar ?

jzpd4r-jpg.8620

casper-guec-kaynagi-jpg.10449

e1-8.jpg

Bilgisayarda en çok bu parçalar sorun yaratır. Ve gördüğün parçalar hazır bilgisayarlarda sıklıkla yer alıyor. Görünüşü gibi kalitesi de oldukça kötüdür. :)

Hazır masaüstü bilgisayara karşı olduğumu da belirteyim.

Bu işte sahtekarlık mı yapıyor firmalar ?
Sahtekarlık diye adlandıramasak bile ufak bir göz boyama diyebiliriz. Casperın en iyi yaptığı iştir göz boyama. Bu konu zaten benim düşüncem ben sadece aynı ürünün ucuzlarını toplayıp laptop yaptığını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Casper'a fırsat verenler kim ? Casper; bu işlemci, ekran kartı vs. nereden alıyor ? Bu olay fason üretime benziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı