Neden Casper Alınmaz ?

Youendme(Ertuğrul) PC uçuyor mübarek (!) Hangi Casper mağazasında çalışıyorsun?
Belli belli. Ya dandik olduğunu biliyor ama yediremiyorsun, yada Casper satış sorumlusu.

Yani başka açıklaması olamaz bunun. Adam bana Pegatronu savunuyor yahu... Deliricem vallahi... :lanet:

Belli belli. Ya dandik olduğunu biliyor ama yediremiyorsun, yada Casper satış sorumlusu.

Yani başka açıklaması olamaz bunun. Adam bana Pegatronu savunuyor yahu... Deliricem vallahi... :lanet:

@BERWAR'ı referans göstermiştin. Hani onlarda mı şartlandı diyordun :) bak PEGATRON için ne diyor kendileri. Özellikle "Ayrıca Pegatron Asus, Dell, Sony PS, HP, Apple gibi firmalara da özel olarak Anakart üretmiş bir firmadır da." şu kısmı okumanı istiyorum. Bunca kaliteli firmaya Anakart üretiyor ama dandik firma oluyor. Gülünç oluyorsun:)

Dandik değil, iyi de değil. Özel çıkarttığı Anakartlar mutlaka kalitelidir. Özel olarak ürettiği Anakartlar kullanıcılara gelen modeller de değildi.

Ayrıca Pegatron Asus, Dell, Sony PS, HP, Apple gibi firmalara da özel olarak Anakart üretmiş bir firmadır da.

Ben Casper iyidir demedim :) PEGATRON için konuşuyorum.
@BERWAR'ı referans göstermiştin. Hani onlarda mı şartlandı diyordun :) bak PEGATRON için ne diyor kendileri. Özellikle "Ayrıca Pegatron Asus, Dell, Sony PS, HP, Apple gibi firmalara da özel olarak Anakart üretmiş bir firmadır da." şu kısmı okumanı istiyorum. Bunca kaliteli firmaya Anakart üretiyor ama dandik firma oluyor. Gülünç oluyorsun:)
Tamam tamam. Sana iyi geceler. Umarım şu kart sana azıcık çektirir de anlarsın neyin ne olduğunu.

Yani öyle konuşuyorsun ki sanki Asus 11.000TL'lik bilgisayarında Pegatron kullanıyor.

Tamam tamam. Sana iyi geceler. Umarım şu kart sana azıcık çektirir de anlarsın neyin ne olduğunu.

Daha gece olmadı. Referans verdiğin insanların söylediklerini bile kabul etmiyorsun. Kendinle çelişiyorsun. Doğruyu görünce "Tamam tamam." diyorsun.

Yani öyle konuşuyorsun ki sanki Asus 11.000TL'lik bilgisayarında Pegatron kullanıyor.

Kullanır niye kullanmasın.

Daha gece olmadı. Referans verdiğin insanların söylediklerini bile kabul etmiyorsun. Kendinle çelişiyorsun. Doğruyu görünce "Tamam tamam." diyorsun.

Referans gösterdiğim adam iyi demedi, kullanır dedi.

@Recep Baltaş şu konuya bir açıklık getirirsek iyi olacak.

Yani. Duman efekti yada kullanıcıyı çıldırtmayı istiyorsa neden olmasın.

Referans gösterdiğim adam iyi demedi, kullanır dedi.

@Recep Baltaş şu konuya bir açıklık getirirsek iyi olacak.
"Dandik değil, iyi de değil." sözü kendisine ait. Sen dandik diyorsun. "Ayrıca Pegatron Asus, Dell, Sony PS, HP, Apple gibi firmalara da özel olarak Anakart üretmiş bir firmadır da." bu sözünde de PEGATRON'un dandik olmadığını imâ ediyor. Anlamak istemiyorsun sana ne diyim :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı