Neden Casper Laptop Almamalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha doğru düzgün BİOS güncellemesi bile çıkarmayan firmayı övmeyin bana.
Ben ''ay süper, öve öve bitiremiyorum!'' diye birşey dediğimi hatırlamıyorum,

Biraz savunayım dedim herkes başıma çattı :)

Teknoloji şans işiyse kaliteli ve muadil kavramı tamamen ortadan kalkardı. İkisi de kolay bozulabilecek ürünlerse niye biri 1000 liraya satılırken diğeri 50 lira? 1000 Tl olan ürün 7-8 yıl çalışabilecekken Casper'in kullandığı 50 liralık ürün 1-2 yıl sonra çip olarak ya da mekanik olarak bozuluyor da ondan. Performansına değinmiyorum bile.
Toplama alıp bozulma olayına gelince, fabrikalar bir malı satarken eğer 100 adet mal alınıyorsa 5 tanesini bedavaya verirler çünkü %5 ihtimalle ürünler bozuk çıkabilir, verdiği ürünlerle bu bozuk olanlar değiştirilir. Yani uzun süre serviste yatmaz toplama bilgisayar.
Bu arada 4 yıl Casper bilgisayar kullandım + 1 kere de bakkal kazığı yedim.
Eskiden bilgisayar kullanıcıları bilgiye bu kadar rahat ulaşamaz, neyin ne olduğunu kazık yemeden anlayamazdı ama işler değişti. Artık her şey daha belirgin, öğrenmeniz için artık kazık yemenize gerek olmadığını düşünüyorum.
Şans değilse 700 liraya aldığım bilgisayar ne olacak?
Hala Taş gibi 9 senelik, hem iş için hem oyun için kullanıyorum (düşük gereksinim oyunları). Üstelik casper marka.
Ama şuna karışmam 3000 tl pc 800 tl Ye bin basar.
Ondan çıkarılan sonuç: casper daha çok iş için kullanır.
Gidipte casper d100 de GTA oynamaya kalkmayın, çatlarda patlarda.
Çok iyi oyun kalitesi istiyorsanız Asus gibi pc alın.
(Şans dediğim % 0,10)

Ben ''ay süper, öve öve bitiremiyorum!'' diye birşey dediğimi hatırlamıyorum,

Biraz savunayım dedim herkes başıma çattı :)

Şans değilse 700 liraya aldığım bilgisayar ne olacak?
Hala Taş gibi 9 senelik, hem iş için hem oyun için kullanıyorum (düşük gereksinim oyunları). Üstelik casper marka.
Ama şuna karışmam 3000 tl pc 800 tl Ye bin basar.
Ondan çıkarılan sonuç: casper daha çok iş için kullanır.
Gidipte casper d100 de GTA oynamaya kalkmayın, çatlarda patlarda.
Çok iyi oyun kalitesi istiyorsanız Asus gibi pc alın.
(Şans dediğim % 0,10)
Ya güzel kardeşim adamlar üretmiyor anakartı. Adamlar montaj yapıyor sadece. En azından masaüstü için. Masaüstü bilgisayarda Asus'ta Foxconn anakart koysa aynı Casper'de. Sen o anakarta tekme atmadığın sürece bir şey olmaz. Ama dizüstü bilgisayarlar yanıyor. Ayrıca Casper İ7 4790 ve 16 GB Ram koyup insanların iştahını kabartıyor ama bu iştahları kabaran insanlar bilmiyor ki ekran kartı GT 730.

Tamam o zaman sorun çözüldü. Casper alma 100 tl ekle Acer hp asus al rahatına bak :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı