@KaanKurt, trigonometri geniş ve kapsamlı konudur. 2 günde çalışsan pekiştirme şansın pek olmayacak. Düşük not alma riskin de mevcut.
50-60 alsam yeterlidir aslında.
@KaanKurt, trigonometri geniş ve kapsamlı konudur. 2 günde çalışsan pekiştirme şansın pek olmayacak. Düşük not alma riskin de mevcut.
50-60 alsam yeterlidir aslında.
Çok çalışmak marifet değil akıllıca çalışmalısın. Ayrıca ben 2 saat içinde konuyu kavrarım sen 5 saatte kavrarsın. Herkesin öğrenme hızı aynı değil o yüzden akıllıca çalışıp kendi öğrenme tarzını bulman lazım. Kötü durumda değilsiniz bu arada sadece biraz daha çaba iyi olabilir.
Ben 55 aldım bence git calış
Aynen 1 günde tarih calışıp 95 aldım ondan önce ne bir kitap acıp okudum hepsi oyunların sayesinde![]()
Bende tarihe bir gün önce çalıştım 100 aldım![]()
Bilgisayar oyunlarıyla vakit geçiriyorsanız böyle durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Kanka artık düzenli çalışma vakti geldi zaten dershaneye de yazılacağım 2.dönem
Kanka sin2x falan onlari bil. Uc bes ezber kaliplar var onlari ogren. Baska da bir sey ogrenemezsin zaten 2 3 gunde. 50 falan alirsin.50-60 alsam yeterlidir aslında.
sen bide endüstri meslek liselerini görsen aldığın o nota şükrederdin. 20'den yukarı not alan yok.Merhabalar, ben ortaokulda günde 1 2 saat çalışarak çok iyi bir liseye geldim, geldim de gelmez olaydım. Şu an dersten bir şey anlamıyorum, çok çalıştığım sınavlardan en fazla 70-80 aldım, ve çalıştığım her şeyi unutuyorum. Sorum şu ki, neden? Neden ortaokulda her şey çok iyiyken bir anda bir aptala dönüştüm?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.