Neden çok çalıştığım halde kötü not alıyorum?

İlk önce sakin ol ve konularını öğren. Soru tipi öğrenme sadece neyin ne olduğunu bil ve düşün.
Mesela üslü sayı nedir? Ve buradan sonra başka hiçbir şeye bakma ve soruları nasıl çözebileceğini kendin düşün.

11.sınıfım kanka. Trigonometri 3 günde biterse tüm sınıfa baklava ısmarlarım. Daha biyoloji sınavı var yarın. O yüzden biyoloji çalışmam gerekli bugün.

Lise 1 sok olma donemi reis. 2. doneme veya seneye muhtemelen gececek. Alisman lazim, mantigini az biraz cozmen lazim lisenin. Cok dogal bir durum. 9 da mattan 55 56 alirdim en fazla, 10. sinifta 95 96 (tabi ki cok calistim) lara ulasabildim.

Simdi gordum. 11. sinifmissin. Daha dogru calisman lazim kardes. Bir seyler yanlis gidiyor. Sorunun ana kaynagini bul once.

11.sınıfım kanka. Trigonometri 3 günde biterse tüm sınıfa baklava ısmarlarım. Daha biyoloji sınavı var yarın. O yüzden biyoloji çalışmam gerekli bugün.

Übür derslerim düşük hiç calışmadım tarih vardı tarih ilgimi cekiyordu ama onu da calışmadım son 1 gün kala calıştım 95 aldım.

Lise 1 sok olma donemi reis. 2. doneme veya seneye muhtemelen gececek. Alisman lazim, mantigini az biraz cozmen lazim lisenin. Cok dogal bir durum. 9 da mattan 55 56 alirdim en fazla, 10. sinifta 95 96 (tabii ki cok calistim)lara ulasabildim.

Simdi gordum. 11. sinifmissin. Daha dogru calisman lazim kardes. Bir seyler yanlış gidiyor. Sorunun ana kaynagini bul once.

Aynen 11.sınıf calışsın seneye 12 zaten okul bitecek diye gaza gelir :D

Çalışmam gerek diyorsun burada takılıyorsun. Bu düşünce ile zaten neden yapamadığın ortada. Hiç bir şey hazır verilmemeli. Burada sana değil öğretmenlerimizin daha az düşündürmeye yönelik ders anlatmasına kızıyorum. Şimdi bilgisayarı veya telefonunu kapat ve biyoloji ile notlarını çıkar. Matematik için ise düşün.

Merhabalar, ben ortaokulda günde 1 2 saat çalışarak çok iyi bir liseye geldim, geldim de gelmez olaydım. Şu an dersten bir şey anlamıyorum, çok çalıştığım sınavlardan en fazla 70-80 aldım, ve çalıştığım her şeyi unutuyorum. Sorum şu ki, neden? Neden ortaokulda her şey çok iyiyken bir anda bir aptala dönüştüm?

Ne kadar çalışırsan çalış verim alamadıktan sonra bir şeye yaramaz.

sınav kolay değildir dersi iyi dinlemişsindir emin ol
derslerden bir şey anlamıyorum youtubeden çalıştım
Lise 1 sok olma donemi reis. 2. doneme veya seneye muhtemelen gececek. Alisman lazim, mantigini az biraz cozmen lazim lisenin. Cok dogal bir durum. 9 da mattan 55 56 alirdim en fazla, 10. sinifta 95 96 (tabi ki cok calistim) lara ulasabildim.

Simdi gordum. 11. sinifmissin. Daha dogru calisman lazim kardes. Bir seyler yanlis gidiyor. Sorunun ana kaynagini bul once.
hakkaten ya ta 9.1 dönemden 11 e geldim feleğim şaştı

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı