Neden ders çalışmayı istemiyorum?

Ders çalışmak istiyorum ama istemiyorum! Saçma ama gerçekten. Alt tarafı birkaç soru ya. Neden? Neden istemiyorum. Neden isteyemiyorum? Neden eskisi gibi değil hiçbir şey?

Yaz mevsiminin yaklaşması ve havaların güzel olması, geçen haftaki 1 haftalık tatil ve önümüzdeki hafta bayram tatili olması, artık sınavların bitiyor oluşu ve az konu kalması gibi gibi şeyler ders çalışma isteğini(özellikle benim de aynı şekilde) azaltıyor. Eve geliyorum tekrar yapmak istiyorum ama onun yerine iftara kadar uyuyorum. Ardına iftardan sonra mayışma oluyor yine çalışmıyorum. Aynı şekilde sizde oruç tutuyorsanız bundan dolayı da olabilir.

X- ders çalışmak istemiyorum!
Y- çalışma o zaman.
X, Y kısa metnindeki gibi zorunda değilsin, e yani pes mi edelim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya da tembellik güzel midir diyelim neye göre asıl konu neden?

Bence bazı şeylerin farkına varalım şu nalet olası sistemde ya torpilin olacak ya azimle çalışacaksın.
İstisna:Öğretimini tamamen tamamlamadan da iyi yerlere gelen insanlar var.

Bu konuyu yana alıyorum ve çalışma şeklini eleştirmek istiyorum hiç düzenli bir şekilde ders çalıştın mı?
Ya da sosyal medyaya (Technopat dahil) harcadığın zamanı derse ayırdın mı?

Bence zaman gelip geçiyor, ve bir zaman makinesi de icat edilmediğine göre geçmişteki hataları nasıl düzeltiriz?
"İşte asıl sorular bu olmalı neden ders çalışmıyorum değil."

Boşuna kızgın atmışsın. Ben sana gereksiz motivasyon vermek istemiyorum. Türkiye'de tıp hariç diğer bölümler bitti denilecek derecede artık. Bazı üniversitelerde kadavra bile yokmuş artık. Kaliteli bölümler okumak istersen eğer onlar da bildiğin gibi büyük şehirlerde. Büyük şehirlerde konaklamanın maliyetli ve ulaşımın ne kadar zor olduğunu biliyorsun. İmkanın varsa eğer bir an önce yurt dışına kaç demekten başka sana burada kimse tavsiye veremez. Ülke bitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı