Bak bir şunlara kardeşim.
Sizin bu yaptığınız suç sayılır.
Bak bir şunlara kardeşim.
Neden birbirimizle tartışıyoruz ki? Neden kutuplaşıyoruz ki? Et yiyen yer yemeyen yemez. Yemesinin sebebi de çok büyük ihtimal tadı ve içeriğindeki protein gibi yararlı minerallerdir. Yemeyen de hayvanlar ısevdiği için, dokunduğu için ya da vegan olduğuu için yemez. Ben bir zarar görmüyorum. Tamam belki onlar canlı ama bu yaptığımız şey günah olsaydı başka bir dinde veya dini kitapta yazardı. Mesela eskiden "mani" dini varmış. Uygurlar buna inanmış. Savaşmak, insan öldürmek, et yemek(dolaylı yoldan çünkü hayvan katletmek de yasak) yasakmış. Uygurlar bu şekilde savaşçı özelliklerini kaybetmişler ve yıkılmışlar. Tamam belki uç bir örnek ama aynısı bize olabilir. Evet biraz boş yaptım ama sebebi eti sevmemdir.
Zaten mantıklı düşünse böyle olurdu ama bunların amacı başka. Vegan olup da vegan olmadığını bilmediğin kimse olmuyor etrafında çünkü sürekli bir tartışma, kendini haklı gösterme çabasındalar.Sen et yememeye devam edebilirsin boş polemik yapmanın manası yok.
Hocam sarmada et yok. Koyarsanız olur gerçi![]()
Konuyu açan arkadaş bunu tartışmamız için açmış.Neden birbirimizle tartışıyoruz ki?
Sizin bu yaptığınız suç sayılır.
Kimin hayvan sevip sevmediğini veganlar belirliyor. (!)Et yiyenler hayvanları sevmiyor mu yani?
Bende hayvanları seviyorum ama et yiyorum. Et yiyenler hayvanları sevmiyor mu yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.