Neden et yeriz?

Arkadaşlar saçma sapan yorum yapmamınızı rica ediyorum. Neden et yeriz yani neden et yemeden yaşayabilecekken canlıları katlederiz? Onlarında aileleri var onlarda yas tutuyorlar ve biz onları yedikten sonra dışkıya dönüşüyorlar :( .Düşünsenize sizi ve ailenizi yemek üzereler dışkı olacaksınız acı çekerek öleceksiniz pahalı yerlerde satılacaksınız. Ben et yiyorum ama artık yemeyeceğim sanırım bana proteinden bahsetmeyin et yemeden de yaşanıyor doğanın kanunu falanda demeyin vahşi değiliz biz. Sizin görüşleriniz neler?
Bu bakış açısı ile hiçbir şey yememeliyiz. Bitkilerin de bir yaşam döngüsü var. Bu şekilde ırkçı bir yaklaşım yapmış oluyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar saçma sapan yorum yapmamınızı rica ediyorum. Neden et yeriz yani neden et yemeden yaşayabilecekken canlıları katlederiz? Onlarında aileleri var onlarda yas tutuyorlar ve biz onları yedikten sonra dışkıya dönüşüyorlar :( .Düşünsenize sizi ve ailenizi yemek üzereler dışkı olacaksınız acı çekerek öleceksiniz pahalı yerlerde satılacaksınız. Ben et yiyorum ama artık yemeyeceğim sanırım bana proteinden bahsetmeyin et yemeden de yaşanıyor doğanın kanunu falanda demeyin vahşi değiliz biz. Sizin görüşleriniz neler?
Et yemek biyolojik olarak beynimizin bu denli gelişmesine yol açan tek besin kaynağıdır. Bilimsel anlamda beynimizin büyümesine etkisi yüksektir. Veganlara ve vejeteryanlara saygı duyuyorum, özellikle nüfus bakımından diğer türlerden daha az bulunan hayvanların yenmesine karşıyım.

Tadı güzel, bir de fiyatı bu kadar yüksek olmasa...
Ayrıca canlı hiç bir şey yemeden yaşayamazsın.(O sebzeler meyveler de canlı sonuçta. Onları dalından koparıyor, öldürüyoruz 🤣🤣🤣)

Bence insanoğlu doğadaki hayvanların birbirini yeme döngüsünü durdurmalı.
Bak durdu şuan. Aslan ceylan avlamıyor hatta anlık olarak filtre kahve sipariş etmiş.

1606206669636.png

Şuna bak, tadı güzel ondan yiyorum evet ben bir vahşiyim (!)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı