Neden GeForce NOW?

• Konuyu başlatan Kartex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.622
Gerçekten internet kafeler mi yoksa GeForce NOW diye mi tartışacağız?

Zafer kimin elinde açıktır, şimdi olmasa bile gelecekte kimde olacağı açıktır.

12 ayda 900 TL yapıyor çok pahalı bir fiyat güzel bir hizmet ama gereksiz pahalı şahsen bu projeye 75 TL vermem bir kere global fiyatı 40 TL neden buna 75 TL vereyim ki sunucular Türkiye'de düşük ping evet ama konu fiyata gelince ceplerini doldurabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar Türkiye'ye ne zaman böyle güzel bir proje gelse fiyatı yüksek oluyor üzücü.

Size illa ücretli alın demiyor.
Ücretsiz de kullanabilirsiniz

Ben steamdan oynamamıza da bu parayı vermemize de karşı çıkmıyorum ama bu kadar dar kütüphaneye* sahip olmasına karşı çıkıyorum

*gta,rdr,forza,minecraft,callofduty,spiderman,godofwar,thelastofus,pubg,hogwartslegacy,fallguys vb. yok

Kullanımı biraz olsun yaygınlaşsın, sunuculara bağlanamaz ve sırada beklersin. İşte senin gibiler var oldukça ve sesini çıkarmadıkça, biz çok sırada bekleriz.
aynen öyle şuanda 30dk ve çoook sırada bekletiyor

Cafede istediğini steamdan yüklettir oyna, istediğin online oyunu hesabınla oyna, istediğin oyun arşivlerindeki oyunu ücretsiz oyna(save almaksızın), istediğin modu usb ile yükle oyna(deppfreeze olduğu için usbye koyup her oynayacağında pcye takıp oyuna kopyalayıp)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…