Neden GeForce NOW?

Şöyle düşünebiliriz.
Siz bir internet kafede saatlik 2.5TL veriyorsunuz.
Ve çok kişinin olduğu hiç hijyenik olmayan çok sesli bir ortam.
Ama GeForce NOW'da ise günlük 2.5TL veriyorsunuz.
Ve kendi evinizde konforlu rahat şekilde miss...
GeForce NOW'daki eksi yan ise oyunları satın almamız gerektiği.
Ama yine de güzel.
Hem zaten GeForce NOW demiyor ki sana ücretsiz olarak şu kadar süre sadece kullanabilirsin. Bir limit yok ücretsiz kullanımda.
Ben 1 yıldır ücretsiz kullanıyordum GAME+ geldi onu da ücretsiz kullanacağım :D Epic Games sağ olsun bir sürü oyun sağladı herkese ücretsiz. Ben de dahil.
İnternetim 36Mbpsi bana gelen ise 30Mbps Wi-Fi ile bağlandığımdan.
Ama bazen evde çok fazla video izlendiğinde veya canlı ders açık olduğunda internet 16Mbps'e düşüyor, yani 16Mbps'de oynuyorum denebilir.
Hiç piksellesme vs olmuyor. Wi-Fi ile bağlandığımdan ara sıra ping oluyor o kadar, o da bir zahmet olsun.
 
Gerçekten internet kafeler mi yoksa GeForce NOW diye mi tartışacağız?

Zafer kimin elinde açıktır, şimdi olmasa bile gelecekte kimde olacağı açıktır.
 
12 ayda 900 TL yapıyor çok pahalı bir fiyat güzel bir hizmet ama gereksiz pahalı şahsen bu projeye 75 TL vermem bir kere global fiyatı 40 TL neden buna 75 TL vereyim ki sunucular Türkiye'de düşük ping evet ama konu fiyata gelince ceplerini doldurabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar Türkiye'ye ne zaman böyle güzel bir proje gelse fiyatı yüksek oluyor üzücü.
 
75 birime millet hem oyunu hem üyeliği alırken, biz 75 birime sadece üyeliği alıyoruz. 75 birim çok fazla para, çünkü GeForce sisteminin içinde hali hazırda oyun yok. Yeni çıkan bir oyun için 500-700 lira ödemeniz gerekiyor. Fahiş fiyatlara çıkıyor. Siz hala savunun Turkcelli.
Ben steamdan oynamamıza da bu parayı vermemize de karşı çıkmıyorum ama bu kadar dar kütüphaneye* sahip olmasına karşı çıkıyorum

*gta,rdr,forza,minecraft,callofduty,spiderman,godofwar,thelastofus,pubg,hogwartslegacy,fallguys vb. yok

Kullanımı biraz olsun yaygınlaşsın, sunuculara bağlanamaz ve sırada beklersin. İşte senin gibiler var oldukça ve sesini çıkarmadıkça, biz çok sırada bekleriz.
aynen öyle şuanda 30dk ve çoook sırada bekletiyor

Oyun zevkini tam olarak yaşatmıyor, interneti mi dert edelim yoksa GeForce NOW'ın pahalı fiyatını mı? Hadi onu da geçtim oyunları da kendisi vermiyor. GeForce NOW'un oyun kütüphanesi gıt, şimdi kimse bunu inkar etmesin internet kafe en iyisi 👌
Cafede istediğini steamdan yüklettir oyna, istediğin online oyunu hesabınla oyna, istediğin oyun arşivlerindeki oyunu ücretsiz oyna(save almaksızın), istediğin modu usb ile yükle oyna(deppfreeze olduğu için usbye koyup her oynayacağında pcye takıp oyuna kopyalayıp)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı