wick_004 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #22 mavitavuk dedi: Bedava ve hafif. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Reactos'in yeni sürümü gelene kadar kullanılabilecek en hafif işletim sistemlerinden biri.
mavitavuk dedi: Bedava ve hafif. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Reactos'in yeni sürümü gelene kadar kullanılabilecek en hafif işletim sistemlerinden biri.
mavitavuk Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 92 8 Ekim 2023 #23 wick_004 dedi: Katılıyorum. Reactos'in yeni sürümü gelene kadar kullanılabilecek en hafif işletim sistemlerinden biri. Genişletmek için tıkla... Ve artı olarak özelleştirebiliyorsunuz, kolay kolay virüs kapmazsınız, bazı oyunlarda Windows'tan daha iyi performans alabiliyorsunuz.
wick_004 dedi: Katılıyorum. Reactos'in yeni sürümü gelene kadar kullanılabilecek en hafif işletim sistemlerinden biri. Genişletmek için tıkla... Ve artı olarak özelleştirebiliyorsunuz, kolay kolay virüs kapmazsınız, bazı oyunlarda Windows'tan daha iyi performans alabiliyorsunuz.