Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Çünkü damardan kemoterapi bana zevk veriyor işin şakası bir yana Silver 5 rankım çift keleşlerle maça girsem bile 1.çıkıyorum ama lanet olası oyun kendimi bildim bileli beni silver tutuyor sırf bu oyun için sistem dizdim rank atlayınca hile olacağını düşünmeme ümidine bağlıyım ve 10 maçın 9 nu kazandım hani bir nova olsam rahatlıcam.

Kardesim git faceit oyna rekabetci niye oynuyorsun kanser olma 10 macta rank aticak diye birsey yokki zaten senden yuksek ranklara maca girince sana az elo gelicek adam vurmanla alakasi yok keles ranktinda silver hesapla girersen o keles elosundan kazansanda az alirsin sistem olarak kendi rankinda ki adamlarla girmen lazim

Dostum ekibim var ondan dolayı giriyorum ve de faceit param malesef yok.

CS 1.6 oynuyorum ne CS:GO'su.

Bir oyunu "düzgün" bir şekilde oynayabilmek için başka programlar kullanmamız gerekiyor. Sen oyunu kendi sunucusunda oynadığın için hatalı oluyorsun.

Oyun ilk çıktığında e spor hayallerim vardı. Sonra şu yıla kadar bir daha hiç oynayamadım. Tabi şimdi yeni girince oyuna sanki İstanbula 10 yıldır gitmemişsin gibi bir değişim durumu var. İflah olmayacağını bile bile beni geçmişten bir şeyler tutuyor oyunda. Bizimki de böyle bi sevda.

Oynarken psikopatı gibi oynayıp zevk almayı bilmezseniz normaldir kanser olmanız.
Sadece rekabetçi değil community serverlarin da da oynamalısınız oyunun tadı anca böyle çıkar.
Wall ile oynamak istemiyorsaniz da yapmanız gereken profesyonel esport mecralarinda oynamaktır.
Faceit, esl gibi bir çok yabancı varyasyonu olmakla beraber son 2 gündür YouTube de karşıma arena.cs.center adı altında türk yapımı bir varyasyonu da çıkmaktadır, tamamen hilesiz olduğu söyleniyor, tabi zaman gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…