Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Senin gibi yıllarımı verdim CS serilerine ki bir o kadar da CS:GO'ya verdim. Oyunu 1 sene önce bıkratım şimdi yalan söylemyieyim iyi paralar kaldırdım CS sayesinde ama bir gün hileciler ve troll takım yüzüne rankımın gün geçtikçe düştüğünü fakrettim bekledim bekledim bekledim. Ve keleş 3'den Silver'a düşene kadar sabrettim o kadar sinirlendim ve duygulandımki komple bilgisayardan sildim 5 yılın emeğini çöpe attılar iğrenç bir kitlesi var hakkımı helal etmiyorum.

GT730 ekran karti ile oynayabilecegim ayni hissiyatlara sahip baska bir oyun var mi?

Grafikler olsun, skill sistemi olsun bana Valorant daha iyi gibi geliyor, anti cheat sisteminin üst düzey olması cabası. Herkesin beğenisine anlayış gösteririm ama ben piyasada Valorant varken CS GO oynamam.

İtem olayı çok iyi ya. Oyunlarımın bir kısmını onun sayesinde almıştım.

5 gün önce sistemimden sildim. Gerçekten anti hile algoritmaları rezalet. Overwatch'ı 150 galibiyetten fazla oyunculara zorunlu tutuyorlar. Zaten anti hile işini oyunculara vermek rezalet ve saçmalık en başta. Neden yapmak zorunda olayım ki? Arkadaşlarımla R6 giriyoruz, bazen 1 maçta 180 kişi perma ban yiyor. Hile sistemi ve oynanışı daha güzel R6'nın. PUBG'ye değinmek bile istemiyorum.

Evet, anti-hile algoritmaları gerçekten çok kötü bu konuda haklısın. Fakat Overwatch yapmak zorunda değilsin. Kimse zorlamıyor seni Owerwatch yapıp oyuna destek ver diye.

CS'de karşı takım hile açınca bizim takımda da mutlaka hilesi olan biri oluyor. Zorla hilesini açtırıyoruz. Bu oyunda kendi adaletini kendin sağlayacaksın

Overwatch mantığı iyi bence. R6 çok üst seviye zaten onunla karşılaştıramayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…