Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Evet arkadaşlar bu kadar leş ve bir sürümüadili olan bir oyun olmasına rağmen gün geçtikçe daha da kötüye giden bir oyunu neden oynama ihtiyacı duyuyorsunuz?

CS:GO'ya 2014 Temmuz ayında başladım, daha önceki CS sürümlerinde yıllarca oynamışlığım da var. Yaklaşık 2 senedir oyunu salmış vaziyetteyim, arada goygoy olsun diye arkadaşlarımın ısrarı üzerine girip ortalama bir şekilde oynayıp çıkıyorum. İlk başladığım zamanlar gene hile olayları vardı ama sunucular daha düzgündü ve hileler daha basitti. Gün geçtikçe kullanıcı sayısında rekor üstüne rekor kırmasına rağmen bu kadar kötüye giden bir oyun görmedim.

Ufak bir araştırma sonucunda anladığım kadarıyla oyunun tüm fonksiyonlarının kırılmış durumda olduğunu gördüm. Oynarken sol üstte görmüş olduğunuz minik radarın bile hilesi mevcut(Bkz. ). Hiçbir hile kullanmadan sadece bu radar hilesini kullanarak bol bol maç alabilirsiniz... CS:GO'da güncel hile durumunu araştırmak için Google'a "CS:GO hile durumu" yazdığımda üst sıralarda açık açık hile pazarlayan ve pazarladıkları bu hileye 7/24 teknik destek verdiklerini iddia eden Türk firmalar gördüm(Bkz. ). YouTube'a girince de durum içler acısı. Her ay güncel ve banlanmama garantili hile paylaşan kanallar mevcut.

Güncellenmeyen hile koruma sistemi + oyunun artık ele geçirilmiş olması + yapımcının bu durumu kurtarmak için en ufak çaba içerisinde olmaması + gün geçtikçe kötüye giden eşleştirme sistemi ve sunucular = yıllarca emeğinizi ve zamanınızı çalan koca bir çöp yığını. evet arkadaşlar neden hâlâ bu oyunu oynamaya devam ediyorsunuz? Eğer "ben hileyi denemek için yükledim ya" veya "karşı takıma hile gelirse bende öyle hile açıyorum" diyenlerdenseniz bu yazıyı dikkate almanıza gerek yok! Yanlış yanlışla düzeltilmez çünkü.

Yapmayın arkadaşlar. Zamanınıza, emeğinize, oyuna sinir olup ettiğiniz küfürlere ve kırdığınız ekipmanlara yazık. Vaktinizi daha az hile rastlanan oyunlara harcamanızı temenni ediyor herkese iyi Sosyal'ler diliyorum.

Senin gibi yıllarımı verdim CS serilerine ki bir o kadar da CS:GO'ya verdim. Oyunu 1 sene önce bıkratım şimdi yalan söylemyieyim iyi paralar kaldırdım CS sayesinde ama bir gün hileciler ve troll takım yüzüne rankımın gün geçtikçe düştüğünü fakrettim bekledim bekledim bekledim. Ve keleş 3'den Silver'a düşene kadar sabrettim o kadar sinirlendim ve duygulandımki komple bilgisayardan sildim 5 yılın emeğini çöpe attılar iğrenç bir kitlesi var hakkımı helal etmiyorum.

Grafikler olsun, skill sistemi olsun bana Valorant daha iyi gibi geliyor, anti cheat sisteminin üst düzey olması cabası. Herkesin beğenisine anlayış gösteririm ama ben piyasada Valorant varken CS GO oynamam.

Bugüne kadar taş çatlasın 30 maç anca oynamışımdır. Vuruş hissi, çatışmalar falan süper bence. Ve item olayı hoşuma gidiyor, şimdiye kadar düşürdüğüm item değeri toplamda 27 TL civarı, Witcher 3 alabiliyorum 🤣🤣

İtem olayı çok iyi ya. Oyunlarımın bir kısmını onun sayesinde almıştım.

5 gün önce sistemimden sildim. Gerçekten anti hile algoritmaları rezalet. Overwatch'ı 150 galibiyetten fazla oyunculara zorunlu tutuyorlar. Zaten anti hile işini oyunculara vermek rezalet ve saçmalık en başta. Neden yapmak zorunda olayım ki? Arkadaşlarımla R6 giriyoruz, bazen 1 maçta 180 kişi perma ban yiyor. Hile sistemi ve oynanışı daha güzel R6'nın. PUBG'ye değinmek bile istemiyorum.

5 gün önce sistemimden sildim. Gerçekten anti hile algoritmaları rezalet. Overwatch'ı 150 galibiyetten fazla oyunculara zorunlu tutuyorlar. Zaten anti hile işini oyunculara vermek rezalet ve saçmalık en başta. Neden yapmak zorunda olayım ki? Arkadaşlarımla R6 giriyoruz, bazen 1 maçta 180 kişi perma ban yiyor. Hile sistemi ve oynanışı daha güzel R6'nın. PUBG'ye değinmek bile istemiyorum.
Evet, anti-hile algoritmaları gerçekten çok kötü bu konuda haklısın. Fakat Overwatch yapmak zorunda değilsin. Kimse zorlamıyor seni Owerwatch yapıp oyuna destek ver diye.

CS'de karşı takım hile açınca bizim takımda da mutlaka hilesi olan biri oluyor. Zorla hilesini açtırıyoruz. Bu oyunda kendi adaletini kendin sağlayacaksın :ROFL:

Overwatch mantığı iyi bence. R6 çok üst seviye zaten onunla karşılaştıramayız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı