Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Sana ne, kime ne?
Giden şey benim zamanım sanan neeee!
Yeter yahu!
İstemiyorum Valorant oynamak is-te-mi-yo-rum. Bu kadar basit.
Senin için bir el daha atacağım.
Bu sinir ne ama cidden valoculardan nefret ediyorum. Kitlesi o bildiğimiz uzun saçlı değişik hareket yapan ergenler + iyi oynadığı hiç bir oyun olmayıp hangi oyun yeniyse onu oynayıp yüceltip bi tek kendisi iyi oynuyormuşçasına havasını atıp oyunu saldıktan sonra da kötüleyen kesim. Nerde bolluk orda b*kluk var lafı gibi. Net kafeye gidiyorum şu an %90 ı valo (oyunu bir kez bile oynamadım) ama gördüğüm kadarıyla attıkları küfürler konuşmalar vs hepsi anlaşılıyor. Hepsi kendini iyi sanıyor ama tek yaptıkları küfür etmek vs.

Babasının oyunuymuş gibi savunan Fanboy'lar için dil dökmeyin. İşe yaramaz.
Bıktım.

Aynı şekil ben de ilk başlarda çok zarar etmiştim ama son gelen operasyonla (şimdi şans diyen olur ama şans değil direk mantıklı bir şekilde) bıçak +eldiven aldım hem de çok uğraşmadan.

Babasının oyunuymuş gibi savunan Fanboy'lar için dil dökmeyin. İşe yaramaz.

Bıktım.
Laf yapmak yerine nerede fanboy olduğumu gösterir misin ? Valorant mı bu oyunun müadili ? Bu CS:GO'ya anti-cheat ve 128tick sunucular gelse, VALORANT'ın yüzüne bile bakılmaz. Oyunun %80lik kısmı CSGO'dan geçti ve geçme sebepleri hile ve sunucular yüzüne.
Aynı şekil ben de ilk başlarda çok zarar etmiştim ama son gelen operasyonla (şimdi şans diyen olur ama şans değil direk mantıklı bir şekilde) bıçak +eldiven aldım hem de çok uğraşmadan.
Hesap kasıp kasaları satanlar vardı. Çok kar edebiliyorsun bu CS:GO'dan. Ben skin alım satım ile uğraştım bi ara

Aga bırakın şu valocuları salın. Yarın piksel piksel veya herhangi bir şekilde iyi/kötü oyun çıksın. Oynamazlar ama popüler oldu mu ? Hemen atlarlar.

Bu konu sahibinin benim yapacağıma, vaktime karışması yüzünden sinirim.
İstemiyorum, çizgi film grafiği olan bir oyun istemiyorum. Size ne arkadaş bu ne ya?
Savunmayın okuma-yazma biliyorum.
Eğer istersem indirir ve oynarım.

%20'si düşük sistem diye. %60'i kendini old sanıp insanlara CS var niye Valorant daha iyi deyip kendini gamer gosteren kitle. %20'si de gerçekten kopamayan facette oynayanlar.

Aga hile vs 128 tick i çok istiyosanız gidin FACEIT oynayın. Mermi gitmiyor da bahane ben yeni başladım FACEIT'e aşırı aşırı fark da yok. Yani orada da yine aimim düzgün olmalı. Bazı eşek türkler havaya sıkıyor ya da koşarak sıkıyor mermi dağa taşa gidiyor 64 ticke laf ediyor.
Ya bide oyun 1 yıl felan oldu çıkalı. Hile varsa önceden de vardı 64 tick önceden de 64 tü. Valo oynayanlar önceden cs de oynuyordu yüksek ihtimal . Yani niye bıraktığı oyunu sırf kendisi artık oynamadığı için laf ediyorlar? Hep dediğim gibi sadece tick ve hileden şikayetçiysen git faceit gir yani çok mu zor?

CS:GO'ya bir şey demedim zaten dostum, bende faceit oynuyorum. Beklerim .

Yaklaşık 3 ay sonra bugün bir el girdim. Elemanın biri 5. round'da rage quit attı. Diğer bir kişi de bu olaydan 2 round sonra çıktı. Arkadaşımla oylamaya katılmayan 3.'yü kickleyip surrender verdik. Sanırım bi' 3-4 ay daha oynamasam iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…