Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Oyun hileye çözüm bulsa gerçekten tekrar iyi yerlere gelir. Diğer rekabetçi FPS oyunlarında CS:GO'dan aldığım tadı alamıyorum.

CS:GO'yu Arka Sokaklar'ın jeneriği ile mesut komserin silahını alıp vurmak için oynuyorum, operasyon bileti gelince para kasmak için oynuyorum ve levelde item ödülü gelir diye oynuyorum

CS 1.6 oynuyorum, çok eğlenceli ya.
(Deatmach, zombie espace vb.)

Valorant çöp olduğu için beğenmemesi normal.

Muadili olan oyunları söyler misiniz? Oynamak istiyorum.
R6

Prime alırsanız oyunda hile falan gelmiyor şu zamanda bile hala hile var diyenler var. Oyunda Prime olmayanlar hile ile savaştığı için oyuncu sayısının büyük bi kısmı Valorant'a gitti. Ve denilene göre yakında CSGO, Source 2'e geçiş yapacak. Eğer yapılırsa grafikler ve mekanik değişirse daha çok oynanıcağına eminim. Ha eskisi gibi oynanmıyor mu, hayır oynanıyor Steam'de en çok oynanan oyunlarda yine 1. sırada. Oyunda Ruslar ne kadar sorun olsa da hâla eğlenceli bir oyun.

Son düzenleme:

Çok yanlışınız var. 20 senede oyun 3 veya 2 kere grafiği vs. değiştirildi CS:GO'nun ilk halini görmediniz galiba? Ayrıca sürekli oyuna operasyon gibi etkinliler ekleniyor oyun yakında daha da değişikliğe uğruyacak. Ve hile yazılımları üçkuruş değil bir oyun ne kadar eskiyse o hile yazılımlarına o kadar güncelleme getirebiliyorlar ki zaten şu anda oyunda saçma sapan küfürlerden report yemiyorsanız önüne hile falanda gelmeyecek/gelmiyor.

CS:GO, S2 Son Silah'tan sonra FPS tadını oyuncuya yaşatan nadir oyunlardan biri. Herkes eşit, eğer yeteneği varsa güzel taktikler uygulanırsa, uygulayan takım kazanıyor. Yere mayın kurmaymış falan öyle şeyler yok, skill olayı da yok. Saf yetenek. Dust 2'de mide geçersin, kimin dikkati, awp yeteneği iyiyse o alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…