Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Evet arkadaşlar bu kadar leş ve bir sürü muadili olan bir oyun olmasına rağmen gün geçtikçe daha da kötüye giden bir oyunu neden oynama ihtiyacı duyuyorsunuz?

CS:GO'ya 2014 Temmuz ayında başladım, daha önceki CS sürümlerinde yıllarca oynamışlığım da var. Yaklaşık 2 senedir oyunu salmış vaziyetteyim, arada goygoy olsun diye arkadaşlarımın ısrarı üzerine girip ortalama bir şekilde oynayıp çıkıyorum. İlk başladığım zamanlar gene hile olayları vardı ama sunucular daha düzgündü ve hileler daha basitti. Gün geçtikçe kullanıcı sayısında rekor üstüne rekor kırmasına rağmen bu kadar kötüye giden bir oyun görmedim.

Ufak bir araştırma sonucunda anladığım kadarıyla oyunun tüm fonksiyonlarının kırılmış durumda olduğunu gördüm. Oynarken sol üstte görmüş olduğunuz minik radarın bile hilesi mevcut(Bkz. ). Hiçbir hile kullanmadan sadece bu radar hilesini kullanarak bol bol maç alabilirsiniz... CS:GO'da güncel hile durumunu araştırmak için Google'a " CS:GO hile durumu" yazdığımda üst sıralarda açık açık hile pazarlayan ve pazarladıkları bu hileye 7/24 teknik destek verdiklerini iddia eden Türk firmalar gördüm(Bkz. ). YouTube'a girince de durum içler acısı. Her ay güncel ve banlanmama garantili hile paylaşan kanallar mevcut.

Güncellenmeyen hile koruma sistemi + oyunun artık ele geçirilmiş olması + yapımcının bu durumu kurtarmak için en ufak çaba içerisinde olmaması + gün geçtikçe kötüye giden eşleştirme sistemi ve sunucular = yıllarca emeğinizi ve zamanınızı çalan koca bir çöp yığını. evet arkadaşlar neden hâlâ bu oyunu oynamaya devam ediyorsunuz? Eğer "ben hileyi denemek için yükledim ya" veya "karşı takıma hile gelirse bende öyle hile açıyorum" diyenlerdenseniz bu yazıyı dikkate almanıza gerek yok! Yanlış yanlışla düzeltilmez çünkü.

Yapmayın arkadaşlar. Zamanınıza, emeğinize, oyuna sinir olup ettiğiniz küfürlere ve kırdığınız ekipmanlara yazık. Vaktinizi daha az hile rastlanan oyunlara haracağımanızı temenni ediyor herkese iyi Sosyal'ler diliyorum.

CS:GO'yu Arka Sokaklar'ın jeneriği ile mesut komserin silahını alıp vurmak için oynuyorum, operasyon bileti gelince para kasmak için oynuyorum ve levelde item ödülü gelir diye oynuyorum :D
 
Arkadaşıma Valorant videosu izlettim yok aga bana göre bir oyun değil bu benim kafa basmaz buna cs go devam dedi.

Cs go da ise adam görüyorsun vuruyorsun çok aşırı taktik isteyen bir oyun değil aimi iyi olan biri için basit ve anlaşılabilir bir oyun olduğundan bu kadar çok popüler olduğunu düşünüyorum.

Örnek vermek gerekirse Lol de aynı şekilde Dota'dan daha anlaşılabilir bir oyun olduğu için dünya genelinde daha popüler.
Valorant çöp olduğu için beğenmemesi normal.

Muadili olan oyunları söyler misiniz? Oynamak istiyorum.
R6
 
Prime alırsanız oyunda hile falan gelmiyor şu zamanda bile hala hile var diyenler var. Oyunda Prime olmayanlar hile ile savaştığı için oyuncu sayısının büyük bi kısmı Valorant'a gitti. Ve denilene göre yakında CSGO, Source 2'e geçiş yapacak. Eğer yapılırsa grafikler ve mekanik değişirse daha çok oynanıcağına eminim. Ha eskisi gibi oynanmıyor mu, hayır oynanıyor Steam'de en çok oynanan oyunlarda yine 1. sırada. Oyunda Ruslar ne kadar sorun olsa da hâla eğlenceli bir oyun.
 
Son düzenleme:
20 senede üzerine grafik harici bir şey katmamış bir oyundan bahsediyoruz.

Aynı noktadayız. Geçen hafta artık kırılma noktasına ulaştım :D CSdeki ilk ve son rage quitimi gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Genelde rütbeli maçlarda ne olursa olsun maçı terketmemeye özen gösteririm. Fakat 20 senedir bir arpa boyu yol alamamış bir oyuna niye sınırlı zamanımı harcıyorum diyerek kapattım ve sildim. Genel kitle ilgisini kaybetmesin diye ufak ufak mekaniklerle oynamaktan başka bir geliştirmeye cesaret edemedikleri, 3 kuruşluk adamların yazdığı basit hile yazılımlarına dahi engel olamayan bir sistemden kurtulmuş olmanın keyfini yaşıyorum. :D

Düşük veya yüksek bütçeli bir sürü alternatifi de bulunmasına rağmen insanların (ben dahil) itinayla bu oyuna saplanıp kalması bana uzun süredir çok mantıksız geliyordu zaten. Arkadaşlarla arada goygoy yapmak için gireriz diye kenarda tutuyordum. Ama ona bile tahammül edemiyorum artık. O 1-2 saatlik eğlenceyi size zehir edecek beceriksiz bir yaşam formu hem zamanınızı çalıyor, hem sinirleniyorsunuz falan... Gerçekten hiç gerek yok :D

Sık sık nükseden bir çeşit kanser olarak görüyorum CS'yi :D bakalım bu sefer ne kadar dayanabileceğim.

Çok yanlışınız var. 20 senede oyun 3 veya 2 kere grafiği vs. değiştirildi CS:GO'nun ilk halini görmediniz galiba? Ayrıca sürekli oyuna operasyon gibi etkinliler ekleniyor oyun yakında daha da değişikliğe uğruyacak. Ve hile yazılımları üçkuruş değil bir oyun ne kadar eskiyse o hile yazılımlarına o kadar güncelleme getirebiliyorlar ki zaten şu anda oyunda saçma sapan küfürlerden report yemiyorsanız önüne hile falanda gelmeyecek/gelmiyor.
 
CS:GO, S2 Son Silah'tan sonra FPS tadını oyuncuya yaşatan nadir oyunlardan biri. Herkes eşit, eğer yeteneği varsa güzel taktikler uygulanırsa, uygulayan takım kazanıyor. Yere mayın kurmaymış falan öyle şeyler yok, skill olayı da yok. Saf yetenek. Dust 2'de mide geçersin, kimin dikkati, awp yeteneği iyiyse o alır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı