Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Evet arkadaşlar bu kadar leş ve bir sürü muadili olan bir oyun olmasına rağmen gün geçtikçe daha da kötüye giden bir oyunu neden oynama ihtiyacı duyuyorsunuz?
Oyunun muadili olduğunu düşünmüyorum.

Ben de Rainbow Six: Siege'e başladığımdan beri bu soruyu ara sıra soruyorum kendime, bu insanlar neden hala CS:GO oynuyor diye ancak bir yanıt bulamıyorum. Rainbow Six Siege gibi bir oyun varken zamanınızı bu çöp yığınına harcamayın bence.

Haklısın ama işte CS:GO daha basit olduğundan R6'da 0/5 gideceklerdir. R6 üst kısımda arkadaşın dediği gibi ''Adam gör ve vur'' olmadığından.

R6 daha çok yetenek ve stratejiye dayanan bir oyun.

Oyunu satın aldım ama girmeye korkuyorum Zor mu oynaması?

i3 4160 CPU, 8 GB 1600 Mhz RAM ve 750Ti GPU ile orta ayarlarda rahatça R6 oynayabiliyorum.

Ben insanlara yanlış bir söz ettiniz demedim. Tercihlerine ettiniz dedim. Nitekim 'hala neden bu oyunu oynuyorsunuz' diye bir soruda bulunmak tercihleri sorgulamaktır. Bırakın herkes kendine göre takılsın.

Bağımlılık haline geliyor, sigara ve alkol gibi. Ben de 2 gün öncesine kadar oynuyordum. Oyunun bana hiç bir şey katmadığını, aksine büyük zarar ettirdiğini fark ettim, ben de bıraktım. Darısı herkesin başına. Ücretsiz olduktan sonra oynanabilirliği kalmamıştı zaten.

Oyunu satın aldım ama girmeye korkuyorum Zor mu oynaması?
Öncelikle direk ''Ranked'' girmeyin, hem siz hem de diğer oyuncular kanser olmasın. Haritaları ve operatörleri yani kısaca oyunun mekaniğini kavrayana dek ''UNRanked'' oynayın, pek bir farkları yok ''Ranked'' ile UNRanked'da puanlama sistemi yok. Karşınıza en üst seviye de en düşük seviye oyuncu da gelebilir.

Komiksin ya. Hiç mi taktik yok? Takım ile oynamadığı için olabilir mi? Gör vur aynen(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…