Neden her yerde erkekler egemen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınların erkekler ile eşit olamayacağını düşünenlerin zihniyetleri, temsili;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birisi "bir çete savaşı başlattın" resmini atsın. Ben sildim en son.

Birisi "bir çete savaşı başlattın" resmini atsın. Ben sildim en son.

n13mxm1tv7031.jpg

Kadınların erkekler ile eşit olamayacağını düşünenlerin zihniyetleri, temsili;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTE'yi ne kadar sevmesem de kadın ve erkeklerin eşit olmadığını savunuyorum.
Gerek fiziksel gerek biyolojik gerek psikolojik.
Örneğin: Erkekler fiziksel olarak daha güçlüdür, biyolojik olarak daha dayanıklıdır ve psikolojik olarak daha az duygusaldır.
(Bu sadece bir genellemedir, bir kısım bu dediklerimden farklı olabilir.)

RTE'yi ne kadar sevmesem de kadın ve erkeklerin eşit olmadığını savunuyorum.
Gerek fiziksel gerek biyolojik gerek psikolojik.
Örneğin: Erkekler fiziksel olarak daha güçlüdür, biyolojik olarak daha dayanıklıdır ve psikolojik olarak daha az duygusaldır.
(Bu sadece bir genellemedir, bir kısım bu dediklerimden farklı olabilir.)
👌

Mükemmel. Award verilebilirse verirdim.

Çünkü maalesef dünyanın her yerinde ataerkil toplumlar yaşıyor. Bunlardan biri de Türkiye. Ataerkil toplumun en büyük sıkıntılarından biri de cinsiyet ayrımcılığıdır. Aslında kadınlar çok başarılı yöneticiler olabilir dünya üzerinde bunun ilk örnekleri Türk toplumlarında görülüyordu maalesef Arap dünyası ile tanışmamız yüzünden bizde de gözle görülür etkiler oluştu.

Arkadaşlar, neden sürekli toplumlarda çoğunlukla erkekler egemen; kadın yöneticiler neden azınlıkta? Neden çoğunlukla önemli işleri erkekler yapıyor? Kadınlar da birçok işi iyi yapıyorlar ama erkekler kadar egemen değil.
Çünkü kadınlar erkeklere göre duygusal varlıklardır. Bu da böyle önemli görevlerde karar verme mercilerinde erkeklere daha fazla yer açılmasına sebep olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı