Neden her yerde erkekler egemen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Erkekler kanadına saldırıya geçiyor demediniz mi? Hani nerede saldıran şu an konuştuğumuz yerde? Hayır madem feminist olup bir şeyler kanıtlayacaksınız bari biraz da Türkçeniz olsun.

Ki okuduğunuzu anlayın.

Bu hikaye ilk insana kadar gider. Bence erkek fiziksel olarak güçlü olduğu için genel olarak hüküm sahibi. Meselenin aslı tanrısal. Kitaplarda bile kadın 2.planda.

Bu bir makale değil. Eğer bu bir makaleyse bana makalenin yöntemini, Örneklemini, veri toplama araçlarını açıklar mısınız? Bu sadece bilimsel dayanağı olmayan sıradan bir metin.
Türkçe dil bilgisi kursuna yazılmak isteyebilirsin. Ama senin kararın tabii.

"Git sokaktan insanlara sor. "Bana Dünya için önemli 5 kişi say" de. Kaç tanesi kadın birey söyler acaba?"

Türkiye gibi arap ülkeleri erkeklerin daha üstün olduğunu söyler bunda hemfikiriz. Ama anlayışı yüksek medeni ülkelerde eşitlik olduğu için yarısı kadınlarında erkeklere göre üstün tarafları olduğunu akıl edip söyler.

Kadınların kendi seçimi mi ya siz ciddi misiniz yukarıda açıkladıklarımı okumadınız mı? Cadı diye yakılan kadınlar, sanattan uzaklaştırılan kadınlar, bilime yaklaştırılmayan kadınlarla dolu bu dünyanın tarihi. Bu durum son yıllarda düzelmeye başladı ki hala tam anlamıyla düzelmedi de. Virgina Woolf okumanızı öneriyorum size. Siz Aristotelesten beri süregelen ataerkil toplum örneklerisiniz.

Ben kimse için "saldıraya geçiyor" gibi bir cümle kurmadım. Paranoid düşüncelerini benden uzak tut.

Ülkede cinsiyetin bile taraftarlığı yapılıyor maalesef. Kadın ve erkek farklı şeylerde birbirine karşı üstündür. Her şeyde kadın veya erkek üstün diyen bir kişinin aklından şüphe ederim.

Dünyada bir yıkım varsa bu kadınlara aittir ama öyle deme lütfen.

Bu bir makale değil. Eğer bu bir makaleyse bana makalenin yöntemini, Örneklemini, veri toplama araçlarını açıklar mısınız? Bu sadece bilimsel dayanağı olmayan sıradan bir metin.
Article=Makale
Yazar yazısını makale olarak açıkladığı için ben de öyle yazdım, hatam için kusura bakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…