- Makaleler
- 21
Örgün leş bir yer o yüzden.
Aynen öyle. Özellikle Mesleki Teknik, Anadolu Meslek liseleri ülkenin utanç kaynağı.Şu an yüksek ortalamayla girilen Fen liseleri hariç diğer tüm liseler boş. Eğitim anlamında oldukça yetersiz ve bittikten sonra tek işe yarar şey liseyi bitirdin belgesi oluyor işe girebilmek için. Açık Öğretim'e giden haricen bir işte çalışıp para kazanabiliyor. Liseler okul olmaktan çıktı bence.
Tamir edince yine kırılacağını bildikleri için tamir etmiyorlar. Sorunun çözümünü bir şeyleri düzeltmeyerek bulmaya çalışıyorlar ama bu şekilde ne kadar gidecek belli değil. Herkesin özel okula verecek parası olsa emin ol senin benim gibiler normal lisede okumaz.Tuvaletdeki bütün musluklar kırık 3 haftadır böyle tamirde etmiyorlar.
Kader ortağım. Ben her teneffüs öyleyim. Açığa geçmek iyi gibi. Lise diploması alıyorsun yine.
1.5 senedir okula gitmiyorum. Vallahi bir kaybıda yok be. İstediğim saatte kalkmaya o kadar beğeniyorum ki. Okul benim için hapishane gibi geliyor bazen.Merak ettim. Lisedeki çoğu kişi açık öğretime geçmek istiyor, peki neden? Tek başına çalışmak zor olmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.