Neden herkes açık öğretime geçmek istiyor?

Tek avantajı fazla vaktinin kalması. Adam akıllı ders çalışmasını bilen birine çok yararı dokunacaktır. Onun dışında hiçbir faydasının olmadığını düşünüyorum. Ha bir de notları şişirip veriyorlar galiba da o notların yararı olması için 9'dan beri açıkta okumak lazım. Son sene açığa geç, 9 10 11 dönem notların 50 60 olsun 12'de 90, gram faydası olmaz. Hocalar ilgilenmez, konuyu anlamazsın vesaire. Çok bir özelliği yok. Zaten dışlananlar gider genelde ama sosyalleşmek orada çok daha zordur kesinlikle.

Hocam okulda öğlen tek geziyorum.
İşte senin benim gibi insanlar pis bir çevre edinmek istemediği için yalnızlaştırılıyor.
Sınıf serseri it köpek dolu 3 sene ben bu kişilerle mümkün değil okumam.
Ben 4 sene zar zor katlanarak okudum. Yeri geldi kavga ettim, yeri geldi karşıma 15 kişi çıktılar öyle ya da böyle bitti gitti.

Bir de bu insanların sadece size değil devlete de zararları var. Okulda eşyalara akıllı tahtalara zarar verenler de çok. Ama disiplin işte. Disiplin yoksa zorbalık, serserilik artar.

İşte senin benim gibi insanlar pis bir çevre edinmek istemediği için yalnızlaştırılıyor.

Ben 4 sene zar zor katlanarak okudum. Yeri geldi kavga ettim, yeri geldi karşıma 15 kişi çıktılar öyle ya da böyle bitti gitti.

Bir sevmediğim çocuk var yakında zaten döveceğim kavga çıkacak.

Bir bu insanların sadece size değil devlete de zararları var. Okulda eşyalara akıllı tahtalara zarar verenler de çok. Ama disiplin işte. Disiplin yoksa zorbalık, serserilik artar.

Spor lisesinde okuyorum düzgün insan bulamadım serserilerle serseri olacağıma tek takılırım kafasındayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı