Neden Herkes Dolar ve Euro'nun Durumuna Alıştı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim az dahi olsa umudum var. Dibe vurunca akıllanırız belki. Artık millet belki üretim, fabrika, okul, eğitim demeye başlar. Bir takım dini ve kültürel unsurları kullanan demogoglara itibar etmez. Ne bileyim umut işte.
Umut bende de var potansiyel bir ülkeyiz doğru yönetildiği takdirde. Bizim millete ver baltayı savaşsın ne fabrika kurması yahu değil mi:kararsız:
 
Dolar, Euro 7-8 TL civarındayken yine biraz da olsa ses vardı fakat 50 kuruş düşünce ses git gide azaldı. Normal değil bu. Sanki bu para birimleri çok düşüş yaşadı. Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.
Bizler tepki gösterdikçe kur daha çok hareketleniyor. Mevcut hukümeti düşürmek için kur saldırısı halkın baskısı arttıkça daha da şiddetlenir. Neden tepki göstermiyoruz? Çünkü elden, elimizden hiç birşey gelmiyor.
 
Yok ya. Baltacılardan bir halt olmaz. Cumhuriyet'in ilk yıllarında o kalkınmayı yapmıştık. Aç, bak, kaç tane fabrika kurulmuş. Şartlar ise şimdikinden bile zordu. Yine yapabiliriz bence. Zaten yapamazsak toplayın pılınızı pırtınızı Orta Asya'ya geri dönüyoruz. Artık bizi Anadolu'da yaşatmazlar.

Kısacası ya kendimize gelecez; üretecez, düşünecez, boyun eğmeyecez ya da her şeye biat eden, düşünmeyen, üretmeyen sağdaki gibi olacaz. Hatırlatırım, sağdaki gibi olanların sonu pek iyi olmadı. Birileri onlara demokrasi getirdi. :)

xNjOXC.png
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı