Neden Intel Arc A750 önermiyorum?

Bu kart hakkında son durum nedir? A750 düşünüyorum, hazırda satılan uygun kartlardan biri çünkü. Driver sorunları devam ediyor mu? Kullanan arkadaşlar memnun mu?

Ya kanki ben Arc 750 kullanıyorum forumda yok böyle şöyle kötü falan boş ya 3060 ayarında yeri geldiğinde 3060'dan iyi hadi düşük olsun 3-5 FPS düşük olsun hadi oda Max Arc 750 kullancaksan ben sığırlık yaptım 13 12100F aldım ucuz diye darboğaz var bence i5 12400F'e geçeceğim ondan yana bana kalırsa kartta hiçbir sorun yok 2 yıldır kullanıyorum kartta hiç sıcaklıkdır watt dır sorun görmedim bir kere detroide girememiştim ertesi gün driver geldi driverdan önce 30 FPS geldikten 60-70'e çıktıydı alacaksan al ama işlemcin iyi olsun.

Ryzen 5 5600 var. 1080p de sıkıntı çıkarır mı acaba? Yüksek işlemciler hariç performans düşük diyorlar. Bir de eski oyunlar takılıyor aklıma. Mafia 2 gibi 2010 ve öncesi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Max Payne gibi mesela.

İşlemcin tam ayarında bak alabiliyorsan RX 6600 ya da 3060 al eğer alamazsan Arc 750 ucuza al geç derim bahsettin oyunlarda YouTube üzerinden bakabilirsin ben Mafia oyunlarını remake olarak oynadım sorun görmedim dediğin oyunlarda sorun olmaz.

6650 XT ya da Arc B580 veya Arc A750 üçünden birini alacağım. Remake'i demiyorum zaten o yeni bir oyun. Benim dediğim eski oyunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…