Neden iOS Tercih Etmeliyim?

Bence teknolojiden anlıyorsan Android'i seçmelisin. iOS konsola benziyor, Android PC'ye. Eğer bütçen varsa S6'yı tavsiye ederim. Bazı Android kullanıcıları sevmiyor kasıyor diyor. Ben Asphalt 8 en yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum. Üstelik elimdeki telefon S3, eğer kullanmayı becerirsen gayet stabil. Bu arada bazı insanlar sırf ismi iPhone diye satın alıyorlar, onlar ayrı.(İmla hataları olabilir mobildeyim)

Yanlış düşünüyorsun asıl teknolojiden anlıyorsan İOS almalısın. Jailbreak ile Androidi geride bırakıyor. Ve kullanımı çok kolay, widgete yanlışıkla basma iki menü gibi bir karışıklığı yok.

Beyler ben fazla telefon kullanmam, müzik dinlemek için dezeer veya benzeri bir programda üyelik alırım.
Ufak şeylere takmam fotoğraf çekme sesi değiştirmek ile hiç işim olmaz. Korsan oyun indirmeyi düşünmüyorum hatta oyun bile oynamam. Büyük ihtimal iphone alacağım gibi görünüyor. Benim için root atmanın pek bir iyi tarafı yok, size ne sağlıyor ? Apple markasından nefret ediyorum ama androidi sevmiyorum.

İOS'da da tasarımı değiştirmek için ufak şeyler var Jailbreak'da fakat android kadar büyük değişikler değil araştır dan kastınız buysa.

Cidden ufak şeyler değil. Çok değişik şeyler yapılabiliyor. Zamanınız olduğunda bazı Jailbreak Tweak'lerine bakmanızı tavsiye ederim.

Çok uzun bir yazı yazmıştım fakat IOS fanı derler diye tamamını sildim. Bu arada şunu belirteyim Android güncelleme desteği ortalama 1 buçuk - 2 yıl arası değişiyor. IOS'da 2011 yılında çıkmış olan 4s için hala son güncellemelere destek sunuluyor. 2011 yılında çıkan android telefonların neredeyse hiç birine son güncellemeler gelmedi. Örnek vermek gerekirse 2012 yılının en çok satan telefonlarından Samsung S3'e son güncellemesi 2013 ekim ayında 4.4 kit kat olarak sunulmuş. IOS belki pahalı ama en azından müşterisinin uzun yıllar yanında oluyor resmi olarak yazılım desteklerini kesmiyor.

Tab s var o yüzden android'den soğudum zaten lollipop hala türkiye için gelmedi. Martta başka ülkelere güncelleme gelmeye başlamış. Onlar beni adam yerine koymazsa neden onlara para kazandırayım ki.

Bana sorarsan kesinlikle IOS halihazırda 3gs kullanmaktayım , görüşme ve mesajlaşma için yeterli. Ancak değiştirmeyi düşünüyorum , lakin spotify vs kullanamıyorum ağırlaştı haliyle. Elime ne zaman bir android işletim sistemli telefon alsam o menülerde gezerken çıkan reklamlar hep beni çıldırtır , çözümü illa ki vardır. Şu an zenfone 2 bekliyorum , Hem değişiklik olsun hem iphone fiyatları çok uçuk.. Bütçe varsa kesinlikle iphone derim..

Samsung fanı değilim sony de beğeniyorum. İphonuda beğeniyorum fakat biraz sıkıcı çok sade. Arkadaş android fazla güncelleme almıyor demiş S4 de lolipop gelmiş eğer gelmeseydi hak verecektim ama az çok haklı gibisin fakat s6 daha şık o paraya değer mi? dersen bence değmez. (iphone 6 yada değmez) Çünkü ülkedeki insanların gelir düzeyi belirli. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı