Neden ISO dosyasını belleğe yazdırmak için Rufus kullanılıyor?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk defa format atacağım. Technopat'ın videolarına bakıyorum ISO'yu Rufus ile belleğe yazdırıyorlar. Başka videolarda ise Media Creation Tool ile direk yazdırıyorlar Rufus ile uğraşmadan. Böyle daha kolay değil mi? Rufus yerine böyle yazsam sorun olur mu?

Size kalmış. Pek fark etmiyor yani. Rufus'da ek olarak MBR GPT gibi ayarlar yapabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Ben bunları niye yapıyorlar onu da anlamıyorum. Wİndowsun kendi programı var, indiriyorsun, USB'ye kuruyor, sonra sende format atıp bunu kullanıyorsun.. başka bir şeye gerek yok.

Arkadaşlar ilk defa format atacağım. Technopat'ın videolarına bakıyorum ISO'yu Rufus ile belleğe yazdırıyorlar. Başka videolarda ise Media Creation Tool ile direk yazdırıyorlar Rufus ile uğraşmadan. Böyle daha kolay değil mi? Rufus yerine böyle yazsam sorun olur mu?

Rufus'dan daha çok ayar yapabiliyoruz. Eğer çok anlamıyorsanız mct en iyisi.

Media Creation Tool desteklemeyen ISO'lar için veya Media Creation Tool'un kullanılamayacağı durumlarda kullanılıyor, üstelik Media Creation Tool internet istiyor, o gibi durumları da içine katabilirsin.

Media Creation Tool, Hash değerini değiştiriyor ISO'nun diye biliyorum. @Enes3078 öyle demişti bi' ara. Ancak orijinal tabii ki. Size kalmış. Fark etmiyor yani.

Rufus da ek olarak MBR GPT gibi ayarlar yapabiliyorsunuz.
Sistem GPT mi MBR mi hiç bilmiyorum anlamıyorum formattan. Hayatımda hiç format atmadım hep bilgisayarcılara attırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı