Neden Kaspersky?

Denemek için ücretsiz surumu indirdim, sitelerde pop uplari engelledi indirdigim uygulamalardaki virusleri buldu kisacasi bilgisayarimi korudu kullanmamam için bir sebep yok. Defender'ı da kullanmiş biri olarak Kaspersky varken kafamın çok daha rahat olduğunu soyleyebilirim.

Noktalandırmasak. Ben de bunu saçma ve güvenilmez kabul etsem saygı duyacak mısın? Endişen verilerinin satılması mı? O zaman sen WhatsApp falan da kullanmıyorsun.
Whatsapp kullandığımı neye dayanarak söylediniz? Evet kullanmıyorum. VErilerin satılması sizce de bir endişe olamaz mı?

Security Essentials dönemleri için gerçekten vasat sayılabilecek bir performansı vardı. Windows 10 ile birlikte sisteme gömülü hale getirerek daha kapsamlı bir korumaya sahip oldu. Günümüzde Windows 10 kurulu her sistemin neredeyse tamamında Defender'ın aktif bir şekilde veri topladığını ve bunları paylaştığını düşünürsek veritabanı konusunda çok ciddi bir birikim. Kaspersky ile yarışabilecek hatta zaman zaman geçebilecek bir başarı dediğimde bir küfür yemediğim kalmıştı.

Yaşadığım sorunları aktardım. Bunu sadece Kaspersky'da değil Defender'da da yaşadım ayrıca. Özellikle geliştirilen projede crypter gibi çözümlere yönelme olduysa doğrudan malware etiketini yapıştırıyorlar.
Bu arada kimseyi aşağılamadım. Mesajımda projelerinizi bilmediğimden bahsettim ve sonrasında C# ile yapılan basit formların ve denemelerin elbette zararlı algılanmayacağını belirttim.

veri tabanı ve veri hırsızlığı yok.
O yüzden mi ABD kamu kuruluşlarında kaspersky'ı yasakladı? Kendinizi kandırmayın. Hiç bir şirket sizin verilerinizi çalmadan, izlemeden, elde etmeden duramaz buna Microsoftta dahildir.

Gerek bunu yasal yollarla yaparlar gerek bunu yasal olmayan yollarla yaparlar sonuç veriler bu firimaların elinde big data haline getirilir ve pazarlanır.

Siz şu an bile bu siteye girerken bir çok siteye aslında telemetri verisi gönderiyorsunuz bu iddianız çok gülünç.

Sonradan mesajı düzelttim düzelttiğim mesajı üstüne alınma o zaman. Ayrıca önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…