Neden Kaspersky?

Denemek için ücretsiz surumu indirdim, sitelerde pop uplari engelledi indirdigim uygulamalardaki virusleri buldu kisacasi bilgisayarimi korudu kullanmamam için bir sebep yok. Defender'ı da kullanmiş biri olarak Kaspersky varken kafamın çok daha rahat olduğunu soyleyebilirim.
 
Noktalandırmasak. Ben de bunu saçma ve güvenilmez kabul etsem saygı duyacak mısın? Endişen verilerinin satılması mı? O zaman sen WhatsApp falan da kullanmıyorsun.
Whatsapp kullandığımı neye dayanarak söylediniz? Evet kullanmıyorum. VErilerin satılması sizce de bir endişe olamaz mı?
 
Görürüm yeni bir güncellemede Windows sistem dosyaları silinsin kendi kullandıkları programlar silinsin arşivleri silinsin o zaman göreceğim ben onları.

Bir zamanlar Bitdefender, ESET NOD 32 içinde forumlarda bu muhabbetler dönüyordu hatta bunun KIS 2009 versiyonu için bile delicesine savunanlar vardı.

Ne mi oldu? Bitdefendera, Nod32'ye ve Kasperskya zamanında bir güncelleme geldi ve sistem dosyalarını virüs olarak algılayıp hepsini sildi ve kullanıcılar format atmak zorunda kaldı kaybettikleri veriler olduysada bir bardak su içtikleri ile kaldılar.

Hayır ben bu arkadaşları anlamıyorum Microsoft'un yazılım, bilgisayar mühendisleri ve bilgisayar bilimcileri, matematikçileri, istatistikçileri, siber güvenlik uzmanları enayi bu sebepten ötürü bu adamlar boş boş çalışan bir yazılım geliştirip Windowsa yük bindirdiklerini sanıyorlarya cidden kafalar çok güzel yani bu kafadan bende istiyorum ne kullanıyorlarsa.
Security Essentials dönemleri için gerçekten vasat sayılabilecek bir performansı vardı. Windows 10 ile birlikte sisteme gömülü hale getirerek daha kapsamlı bir korumaya sahip oldu. Günümüzde Windows 10 kurulu her sistemin neredeyse tamamında Defender'ın aktif bir şekilde veri topladığını ve bunları paylaştığını düşünürsek veritabanı konusunda çok ciddi bir birikim. Kaspersky ile yarışabilecek hatta zaman zaman geçebilecek bir başarı dediğimde bir küfür yemediğim kalmıştı.

Şahsen ben ileri seviye olamasam bile ileri seviye olan tanıdıklarım var. Böyle bir sorun yaşamadılar. Ayrıca bir şeyler biliyorsunuz diye insan aşağılamayın. Veri tabanları ile yapılan projeler olmak üzere bazı projelerim de var.

Yaşadığım sorunları aktardım. Bunu sadece Kaspersky'da değil Defender'da da yaşadım ayrıca. Özellikle geliştirilen projede crypter gibi çözümlere yönelme olduysa doğrudan malware etiketini yapıştırıyorlar.
Bu arada kimseyi aşağılamadım. Mesajımda projelerinizi bilmediğimden bahsettim ve sonrasında C# ile yapılan basit formların ve denemelerin elbette zararlı algılanmayacağını belirttim.
 
veri tabanı ve veri hırsızlığı yok.
O yüzden mi ABD kamu kuruluşlarında kaspersky'ı yasakladı? Kendinizi kandırmayın. Hiç bir şirket sizin verilerinizi çalmadan, izlemeden, elde etmeden duramaz buna Microsoftta dahildir.

Gerek bunu yasal yollarla yaparlar gerek bunu yasal olmayan yollarla yaparlar sonuç veriler bu firimaların elinde big data haline getirilir ve pazarlanır.

Siz şu an bile bu siteye girerken bir çok siteye aslında telemetri verisi gönderiyorsunuz bu iddianız çok gülünç.
 
Security essentials dönemleri için gerçekten vasat sayılabilecek bir performansı vardı. Windows 10 ile birlikte sisteme gömülü hale getirerek daha kapsamlı bir korumaya sahip oldu. Günümüzde Windows 10 kurulu her sistemin neredeyse tamamında Defender'ın aktif bir şekilde veri topladığını ve bunları paylaştığını düşünürsek veritabanı konusunda çok ciddi bir birikim. Kaspersky ile yarışabilecek hatta zaman zaman geçebilecek bir başarı dediğimde bir küfür yemediğim kalmıştı.

Yaşadığım sorunları aktardım. Bunu sadece Kaspersky'da değil Defender'da da yaşadım ayrıca. Özellikle geliştirilen projede Crypter gibi çözümlere yönelme olduysa doğrudan malware etiketini yapıştırıyorlar.
Bu arada kimseyi aşağılamadım. Mesajımda projelerinizi bilmediğimden bahsettim ve sonrasında C# ile yapılan basit formların ve denemelerin elbette zararlı algılanmayacağını belirttim. Kırdıysam kusura bakmayın ancak amacım aşağılamak değil.

Sonradan mesajı düzelttim düzelttiğim mesajı üstüne alınma o zaman. Ayrıca önemli değil.
 

Geri
Yukarı