Neden kimse Prey'i konuşmuyor?

ozgur0699

Hectopat
Katılım
17 Kasım 2020
Mesajlar
265
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu kitleye ben de dahildim. Oyunu Steam'de aylardır istek listemde bekletirken Epic Games'in vermesiyle oynadım ve o günden beri şu soru aklımdan çıkmıyor: Neden kimse Prey hakkında konuşmuyor? Immersive SIM türünün en iyi örneklerinden biri 2017 yılından beri gözlerimin önündeymiş meğer. Serbest oynanış imkanı sunması ve oyuncuyu çocuk gibi kendi kontrolü altına almaya çalışmaması, art deco sanat ve mekan tasarımı, hiçbir aktta gizemini ve heyecanını kaybettirmeyen senaryo, Mick Gordon imzalı nefis soundtrackler... Bu oyun kesinlikle çok göz ardı edilmiş ve yıllar sonra kült olarak anılacak diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Bu kitleye ben de dahildim. Oyunu Steam'de aylardır istek listemde bekletirken Epic Games'in vermesiyle oynadım ve o günden beri şu soru aklımdan çıkmıyor: Neden kimse prey hakkında konuşmuyor? Immersive SIM türünün en iyi örneklerinden biri 2017 yılından beri gözlerimin önündeymiş meğer. Serbest oynanış imkanı sunması ve oyuncuyu çocuk gibi kendi kontrolü altına almaya çalışmaması, art deco sanat ve mekan tasarımı, hiçbir aktta gizemini ve heyecanını kaybettirmeyen senaryo, mick Gordon imzalı nefis soundtrackler... Bu oyun kesinlikle çok göz ardı edilmiş ve yıllar sonra kült olarak anılacak diye düşünüyorum.
Dostum tırt bir oyun o. Vakit harcadığına değmez. Tecrübeyle sabittir.
 
1641054244785.png


1641054253321.png
 
Grafik sorunu çözülse efsane bir oyun olur ya. Bazı yerlerdeki grafikler mükemmelken bazı yerlerdeki grafikler sanki 2005 oyunu gibi. Bu da gözümü çok yoruyor.
Benim gözüme hiç çarpmadı hatta ilk mesajımda özellikle sanat tasarımını övdüm ki oyunlarda aradığım şey odur zaten fotorealizm değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı