Öyleyse şimdiden umarım dilediğiniz gibi olur.İşte ön portlarımda sorun yaşamasam dualboot kuruluydu zaten. Ne yaparsak yapalım ön portlarımı algılamadı, Fedora kurmuştum. Arkadaşım epey anlıyor onunla beraber yapmıştık.
Bir dahaki deneyişimde muhtemelen dualboot falan uğraşmayıp komple Linux'e geçerim. Belki başka bir dağıtım, belki aynısı tekrardan...
EndeavourOS
Bir yerden sonra Troubleshooting ihtiyacı inanılmaz azalıyor. Şimdiye dek 100'den fazla kez Arch kurmuş kurcalamış, hata ayıklamayı denemiş biri olarak söylüyorum. Ama evet Windows daha rahattır o konuda. Ama doğrusu ben kolay olmamasını seviyorum Linux'un.Teşekkür ediyorum. Bunu epey duydum, arkadaşım da önermişti. Oyun işi can sıkabiliyor bir de evet. Zaten tüm günüm dolu, akşam troubleshooting hiç çekilmiyor bazen... Windows o konuda epey rahattı.
Bir yerden sonra Troubleshooting ihtiyacı inanılmaz azalıyor. Şimdiye dek 100'den fazla kez Arch kurmuş kurcalamış, hata ayıklamayı denemiş biri olarak söylüyorum. Ama evet Windows daha rahattır o konuda. Ama doğrusu ben kolay olmamasını seviyorum Linux'un.
Ama doğrusu ben kolay olmamasını seviyorum Linux'un.
Ben laptop kullandığım için 60 Hz ekran ile, böyle bir şey varsa da bilmem pek mümkün değil. Display Manager'ın ile de alakalı olabilir o biraz bu arada. GDM kullanıyor Fedora. Ben LightDM ile GNOME kullanıyorum. O yüzden de dikkatimi çekmemiş olabilir.Onu 165 yapmak iyi olur, çünkü her defasında monitörün git gel yapması az germiyor değil... Sizde de böyle bir şey var mı?
Ben laptop kullandığım için 60 Hz ekran ile, böyle bir şey varsa da bilmem pek mümkün değil. Display Manager'ın ile de alakalı olabilir o biraz bu arada. GDM kullanıyor Fedora. Ben LightDM ile GNOME kullanıyorum. O yüzden de dikkatimi çekmemiş olabilir.
Bu arada o dediğinizin muhtemelen çok basit bir çözümü vardır.
Şimdi baktım evet ArchWiki üzerinde GDM sayfasında Varsayılan Monitör Ayarlarını Kurma diye bir bölüm var. Muhtemelen oralarda yapılıyordur veya bir conf dosyasına erişip oradan ayarlanıyordur.
"microsoft 365" reklamına denk gelmediniz mi hiç?Böyle olduğuna dair kanıt bekliyorum. Ama gerçekten "MicroZort 720 %99,9 indirimde!" yazı çıkarak doğrudan Microsoft'un içinden gelecek, bir harf bile hatalıysa kabul etmem.
Windows kullanıcıları: Edge'i silmek istiyorum."w*ndows" kullanıcıları dosya silmeye çalışıyor: Windows 7-8-10-11 SİLİNMEYEN DOSYA NASIL SİLİNİR?
Ben Windows'ta silinmeyen dosyalar oldugu icin Linux kullanıyorum.
"Microsoft 365" reklamına denk gelmediniz mi hiç?