Neden Linux kullanmıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mac OS ve Linux kullanmayı seviyorum. Zaten ikisi çok uzak değil birbirlerine. Ama koskoca Windows’u da sadece “oyun sistemi” gibi tanımlamak doğru olmaz. Windows kullanmayı çok sevmesem de yine elimin altında tutmaya çalışıyorum. Hepsinin avantajlı yönleri mevcut ve bir yerden sonra hepsi de kişisel tercihe giriyor. Ben mac os ve linux/ubuntu ile daha mutluyum. Herkes mutlu olduğu sistemle yola devam edebilir

Çünkü 5-6 yaşlarımdan beri Windows'a alıştım ve yeni bir işletim sistemi öğrenmeye üşeniyorum.
En basitlerden biri dedikleri Linux Mint'ı araştırdım, onun bile kurulumu ve kullanımı karışık geldi.
"İşini görüyorsa elleme" düşüncesindeyim mi diyeyim yeniliğe kapalıyım mı diyeyim artık ne derseniz diyin

Kesinlikle haklısınız hocam. Aslında bilgisayar üreticileride elini taşın altına koyup Linux önyüklü gelen bilgisayar üretirlerse kullanım oranı artabilir ve yazılımcılarda oyun ve uygulama geliştirebilir.

Sistem üreticilerini önyüklü olarak Linux verse pek etki edeceğini sanmam. Topluluk büyütecek sistem üreticileri değil...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…