Neden Linux?

Evet ama burada programlama için düşünen insanların karşısına çıkmış ne gerek var diyor biz ayrıcalıklarını neden tercih ettiğimizi sunuyoruz istemiyorsa kullanmaz ama çıkıp da boş iş diyemez. Bir de havalar falan öyle bir şey yok haddini çok aştı. Bunu bana değil ona anlatmalıydınız.

Ona da katilmiyorum ki hocam, amaclari masaya koyup hangisi daha cok karsiliyorsa onu secmek gerek.

Keşke Pardus'a yeteri kadar destek verilse de ülkenin resmi kurumlarında bir illet işletim sistemi olmasa.
Eskiden güzeldi diye biliyorum, kendi reposu olan özel bir işletim sistemiyken sonra Debian'a dönmüşler diye okudum son halini hiç görmediğim için yorumlayamıyorum.

Eskiden güzeldi diye biliyorum, kendi reposu olan özel bir işletim sistemiyken sonra Debian'a dönmüşler diye okudum son halini hiç görmediğim için yorumlayamıyorum.
MDISEC 0day açık bulmuştu kapatıldı. Bence kullanılmaz.

Hiç bir şey bulamayacaksınız.

Örneğin ne bulamayacak, kaynak mı?
Windowsun dahili özellikleri yok. Çoğu windows programı yok. Alternatifleri var diyeceksiniz ama windowsdakilerin yerini kesinlikle tutamaz. Bazı programlar da yok. Belki tarayıcıdan technopata girebilir ama daha fazlasını yapabileceğini zannetmiyorum. Linux kullanmak birnevi apple kullanmak gibi.

Bu düşüncenize katılmıyorum. Terminal ilgisini çekmiş olabilir. Sizin nasıl bi linux deneyiminiz vardı/oldu? Bunu neden zıt düşündüğümüzü anlamak için söylüyorum ayrıca yerini tutmaz demenizin sebebi alışmanız, alışkanlıklarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…