Neden mimler bu kadar saçmalaştı?

KenshiPochita

Hectopat
Katılım
15 Temmuz 2020
Mesajlar
2.028
Makaleler
4
Çözümler
2
Yer
Hawkins
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
#1 Hero
Günümüze bir de eski memelere bakıyorum. Gerçekten bir ironi düşüklüğü ve low effort var. Sizin düşünceleriniz nedir?

1622803697482.png
 
Geçen seneden beri kötüleşmeye başladı meemeler.

Herkes mizah sayfası açıyor, yaptıkları postları kendileri bile anlamıyorlar ya da çok kolay anlıyorlar. İyi olduğundan değil, anlamsız olduğundan, kalitesiz olduğundan.

1622805038773.png


Bunu bile random atıp paylaşıyorlar.

En kötüsü de buna komik diyen insanlar.
 
Instagram gibi çöp ortamlarda BGY'lilerin güldüğü "mizah". Her yerdeler, birisi ben değil de bne yazıp havalı olduğunu sanıyordu herkese bulaştırdı. Reddit'te Bulgurland'i takip edip millete normie diyince kendilerini birşey sanıyorlar.
 
Son düzenleme:
Mimilerin ana kaynaklarının 2016'dan sonra bozulması gibi bir durum var.

2004, 2008, 2009, 2010, 2012, 2014 yılları ciddi dönüşümlere sahne oldu.

Bu süreçte gelişen akımlar çerçevesinde görsel setlerde ufak değişiklikler ve bir iki cümle ile fikir aktarımı inanılmazdı.

Bu mimi ana kaynaklarının bilgi paylaşımları globaldi, üzerine sadece "sdf" yazıp geçilenlerden fazla paragraflarca bilgi/link/görsel paylaşımı oluyordu; geçmişe dönük mimi, konuyla ilgili siyasi/ekonomik/biyolojik vb bilgiler, gelecek hakkında konu neyse onunla ilgili yapılan haberler... Kısacası bilgisiz giren biri biraz merakla pek çok bilgiye ulaşıyordu, akabinde de katkı sağlıyordu.

Şu an Instagram, TikTok ve kullanıcı kitlesinin global herhangi bir fikri tartışabilecek ne yetisi, ne o kadar uzun yazabilecek dikkat yeteneği ne de bilgisi var - gözlemim bu yönde.
 

Geri
Yukarı