Neden Notebook Almalıyız?

Masaüstü bilgisayarlar daha iyidir.Daha ucuza daha özellikli bilgisayarlar toplanabilir.Ama yanınızda taşıyamazsınız en büyük eksiği budur.

Dizüstü bilgisayarın derli toplu olması, az yer kaplaması, kolay satın alınması ve tek parça olarak kolay taşınması önemli avantajlardır.

Performans ve ergonomi yani kullanım zevki ve rahatlığı açısından, harcanan paraya karşılık alınan performans olarak ise masaüstü bilgisayar bütün bilgisayar çeşitleri içerisinde en güçlü ve avantajlısıdır.

İhtiyacınıza bağlı hangisini almanız gerektiği. Ben üniversite öğrencisiyim ve okula laptop götürmem gerekiyor ve belli programlar kullanıyorum bunun için kendime laptop aldım. Hem masaüstü hem laptop alıp masraf yapmaktansa iyi bir laptop ile 2sinin bir arada olmasını sağladım fakat laptoplar performans olarak illaki masaüstüne göre daha geride. Ama siz sadece evde kullanacaksanız masaüstü tercih edip hem performanslı ürünü uygun fiyata alabilirsiniz. Laptop veya masaüstü tamamen ihtiyaca bağlı olarak tercih yapılacak ürünler.

laptop'un dezavantajı masaüstüne göre 3/1 performans sağlaması yani masaüstün göre 3 kat daha düşük performanslı bu yavaş anlamına gelmesin. oyun oynuyorsan asla laptop almanı önermem . internete girmek film izlemek v.s. gibi sıradan işler için laptop ideal olabilir

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı