Hocam 100bin TL'ye aldığınız laptop, 50bin TL'ye aldığınız masaüstüne eşdeğer güçte oluyor.Onun yerine laptop var aynı özellikteki bir laptopu 30 bine almak varken neden 50 bin ila 100 bin verelim.
Hocam 100bin TL'ye aldığınız laptop, 50bin TL'ye aldığınız masaüstüne eşdeğer güçte oluyor.Onun yerine laptop var aynı özellikteki bir laptopu 30 bine almak varken neden 50 bin ila 100 bin verelim.
Başlıkta da belirtiğim gibi, neden PC topluyorsunuz? Ne anlamı var?
Kağıt üstünde aynı gözükse de (yine aynı değil ama neyse), laptoplarda en basitinden ekran kartılarının güçleri sınırlandırılmış olur çünkü laptoplarda hacmi fazla soğutucu ve fanlar kullanılamıyor maalesef. İşlemci de aynı şekilde.Onun yerine laptop var aynı özellikteki bir laptopu 30 bine almak varken neden 50 bin ila 100 bin verelim.
Benim dediğim aynı özellikte bir oyuncu laptopuna 30 bin vermek varken neden oyun kasasına 100 bin verelim.
Benim dediğim aynı özellikte bir oyuncu laptopuna 30 bin vermek varken neden oyun kasasına 100 bin verelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.